2777
2789
  • صحبت با بیماران در مورد دردها و مشکلات آن‌ها به صورت دقیق
  • انجام برخی آزمایش‌ها مانند آزمایش خون و رادیولوژی
  • توجه به تشخیص پزشکان درباره بیمار و همکاری با آن‌ها
  • تهیه یک برنامه درمان برای بیماران متناسب با وضعیت روحی و جسمی آنان
  • استفاده از دستگاه‌های مختلف فیزیوتراپی در درمان بیماران
  • انجام اعمال فیزیوتراپی مانند ماساژ، گرما دادن برای بیماران
  • دادن مشاوره به بیماران در خصوص سبک زندگی، رژیم غذایی و انجام ورزش‌های خاص
  • دادن آموزش‌های لازم به بیماران و خانواده‌های آنان برای رفع بیماری
  • ارزیابی روند پیشرفت و بهبود بیمار
  • تهیه گزارش درمان در انتهای جلسات فیزیوتراپی برای ارائه به پزشک بیمار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من برا دیسک رفتم به جا بهتر شدن بدتر شد چرا ده جلسه نوشته شش تا رفتمم فعلا 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
بیمارستان ۶۰ به بالا  کلیک شخصی بستگی به موقعیت منطقه و پرسنل ۱۰۰ با بالا  کار در منزل و ...

واقعاااااا؟ از رشته داروسازی خبر دارین برگردین عقب بیشتر میخونین ک دارو ساز یا دندون پزشک یا پزشک بشین؟

کدوم؟ چرا

عزیز من برا دیسک رفتم به جا بهتر شدن بدتر شد چرا ده جلسه نوشته شش تا رفتمم فعلا 

اکر وضعیت عمومی ات بدتر شد درد ات زیاد تر دکتر ات رو عوض کن 

تاکید میکنم  یه سری انگشت شمار   از پزشک ها درمان نمیکنن مشتری مداری میکنن  عین  بازم انگشت شمار از پزشک های   زنان بدونه معاینه  فقط نخسه می‌نويسن و میگن ۱۵ روز دیگه بیا 

اکر وضعیت عمومی ات بدتر شد درد ات زیاد تر دکتر ات رو عوض کن   تاکید میکنم  یه سری ان ...

آخه دولتی پس به خاطر  پول نیس... 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

دلیل درخواست دوستی ؟! 

@نی_نی_یار_3  

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

واقعاااااا؟ از رشته داروسازی خبر دارین برگردین عقب بیشتر میخونین ک دارو ساز یا دندون پزشک یا پزشک بش ...

دارو سازی  هم خیلی خوبه همون مجوز دارو خونه بالای ۵۰ اجاره داده میشه

اگر سوال ات خصوصی عیبی نداره بده  

چه رویی داری تو !

درخواست دوستی خودت دادی !

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊