2777
2789
عزیزم اخلاق هرکسی متفاوته اگه میبینی با عزیزم و عشقم خوشحال میشه خوشحالش کن ولی نسبت به خودتم بی تفا ...

گفتن این کلمات برام خیلی سخته ولی باید سعی کنم بگم چون قبلنا تو دوران آشنایی البته با چت بهش میگفتم ولی کلامی تا حالا نگفتم

آره منم میخوام هینجوری باشم که گفتی حق با توعه فقط حیف من دوست ندارم اینجا که باهاش برم تفریح ولی خب ...

ببین هر طور راحتی و اعتماد به نفست چطوری میره بالا اونطوری کن،خودتو اصلا دست کم نگیر تو شریک زندگی همسرتی و باید قوی و با اعتماد به نفس باشی و فقط اصلا بهش بی محلی نکن بگه من براش مهم نیستم و احساس بی ارزشی کنه بالاخره اونم انسانه و نیاز به محبت داره فقط از کارات و خودت براش نزن تو کار خودت باش و لذت ببر در کنار همسرت تا جوونییم لذت ببریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر طور راحتی و اعتماد به نفست چطوری میره بالا اونطوری کن،خودتو اصلا دست کم نگیر تو شریک زندگی ه ...

طرز فکرتو قبول دارم حق باشماست از فردا همینجوری میکنم اینقدر اینمدت غصه خوردم و ناراحت شدم خودمو فراموش کردم الان سه ماهه باشگاه نرفتم از خودم ناامید شدم کلا

طرز فکرتو قبول دارم حق باشماست از فردا همینجوری میکنم اینقدر اینمدت غصه خوردم و ناراحت شدم خودمو فرا ...

شما چن سالته عزیزم؟

چقدر شبیه منی 

البته شبیه اوایل ازدواجمی 

اینا همش میگذره میره یه زمانی میخندین به این رفتاراتون

شما چن سالته عزیزم؟ چقدر شبیه منی  البته شبیه اوایل ازدواجمی  اینا همش میگذره میره یه ز ...

من ۳۸ سالمه ولی اندازه یه دختر ۱۴ ساله هم نمیدونم خیلی ساده ام اصلا نمیدونم چطوربرخورد کنم با شوهرم الانم چند روزه باهم حرف نمیزنیم حتی بسرم زده بود فردا برم خونه بابام تا یمدت بمونم ولی با شما حرف زدم آروم شدم لطف کردی وقتتو گذاشتی برای من

من ۳۸ سالمه ولی اندازه یه دختر ۱۴ ساله هم نمیدونم خیلی ساده ام اصلا نمیدونم چطوربرخورد کنم با شوهرم ...

عههه پس شما از من بزرگترین

منم بیست و شیش سالمه 

نه عزیزم نرو خونه بابات چیز به خصوصی نشده که بری یه مدت این مدلی باش جواب داد که چه بهتر جواب نداد اونوقت جدیتر باهاش برخورد کن

من خیلی خونواده هارو تو زندگیم دخالت دادم یه زمانی 

اینو بدون مشکل حل نمیکنن که هیچ مشکلم اضافه میکنن 

مگر اینکه موضچع خیلی حاد باشه خونواده رو درجریان بذاری

عههه پس شما از من بزرگترین منم بیست و شیش سالمه  نه عزیزم نرو خونه بابات چیز به خصوصی نشده که ...

اره من دیر ازدواج کردم به امید یه شوهر خوب که این گیرم اومد😂😂 فکر نمیکردم زندگی متاهلی اینقدر سخت باشه منم هر چی میشه به مامانم و خواهر شوهرم میگم باهاش راحتم مثل خواهرمه مثلا دیروز قشنگ ریدم به شوهرم پیشش اینقدر اعصابم خورد بود

اره من دیر ازدواج کردم به امید یه شوهر خوب که این گیرم اومد😂😂 فکر نمیکردم زندگی متاهلی اینقدر سخت ...

خونواده من و همسرم قشنگ وسط زندگیمون بودن از بس هر مشکلی داشتیم بهشون میگفتیم الان دیگه نه اصلا نمیگیم خودمون حل میکنیم،درسته خونواده همسر من خیلی خوبن ولی عزیزم به عنوان یه تجربه میگم بهت وقتی به خواهر شوهرت یا هر کسی از خونواده همسرت میگی که همسرت چیکار کرده چه رفتاری کرده باهات بعدا میگن شوهرش چه ارزشی بهش میده که ما بهش ارزش بدیم؟پیش خونواده ها بهم ارزش بذارین تا اونام بهتون ارزش بذارن

خونواده من و همسرم قشنگ وسط زندگیمون بودن از بس هر مشکلی داشتیم بهشون میگفتیم الان دیگه نه اصلا نمیگ ...

شوهر منم بدش میاد دخالت کنن تو زندگیمون بمنم میگه تو هر چی میشع میری میگی خب هیچکس نیست باهاش حرف بزنم منم دلم میگیره از رفتاراش میرم به خواهرش یا مامانم میگم میدونم نباید بگم ولی اینقدر ناراحت و کلافه میشم فقط میخوام با یکی حرف بزنم

شوهر منم بدش میاد دخالت کنن تو زندگیمون بمنم میگه تو هر چی میشع میری میگی خب هیچکس نیست باهاش حرف بز ...

عزیزم شما هر وقت دلت گرفت بیا به من بگو ولی به خونوادت و خونوادش نگووو بعدا که جفتتونم اخلاق همو پیدا کردین بعدش براتون دردسر میشه