2777
2789
عنوان

۲۱سالگی کجای زندگی بودید(بیایین همه)

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 71 پست
منم حسابداری خوندم وپشیمونم

من برعکس از انجام کارهای مالی لذت میبرم و با کارم عشق میکنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفقیت شماازهمه بیشتربوده😅

من شوهرمو خیلی خیلی دوس دارم 

ولی اگه برمیگشتم به اون زمان تا ابد با شوهرم دوس میموندم 

هیچوقت ازدواج نمیکردم 😐

اصلا قبلا به قسمت تمیز کردن خونه و آشپزی و این داستاناش فکر نکرده بودم🤔دوستی خیلی راحت بود 

میرفتی بیرون باهاش برمیگشتی خونه شامت آماده بود 🙄

الان ۲۱ سالمه..دانشجو زبان..هنوزفکر میکنم که دوباره کنکور بدم..میخوام‌کار کنم و مستقل بشم..ولی یکم سخته برام..زیاد با دوستام نمیرم بیرون..درگیر خودشناسی هستم و یافتن جواب برا سوالاتم..از یکی خوشم میاد ولی نمیدونم در اخر چی میشه بهش میرسم یا بهتره ولش کنم

تغییری نکرده پون من شل شدم و ول کردم همه چیو و غلط کرم الان ۲۱ سالمه میبینم چجور پول در میارن میسوزم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
نمیتونی مرتبط با رشتت کار پیدا کنی

رشتمم خوبه کارگاه میرم کار ن فعلا مرتبط با رشتم 

پرستاری میخونم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
۱۸ سالگی تازه با همسرم آشنا شده بودم پیگیرم شد تا رشته ای که به اجبار خانواده انتخاب کرده بودم رو تغ ...

عزیزم انشالله که همیشه همراه و هم قدم باشید

میتونم بپرسم از چه رشته ایی به چه رشته ایی عوض کردین؟