2777
2789
عنوان

شمع...

137 بازدید | 16 پست

تنهام...دوتا شمع روشن کردم...نوحه عمو عباسو پلی کردم دارم گریه میکنم...شاید امام حسین اخرین ریسمانیه که بهش اویزون شدم.... خدایا خودت نجاتم بده از این همه سختی...جگرم خونه😭😭😭https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۷۲۸_۲۲۴۸۱۱_f8e0.jpg

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
ایت الکرسی خوندم عزیز برات انشاالله همون شه که میخوای 🤍

مرسییی😭😭😭😭😭😭😭😭

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقد دنبال شمع قلمی این شکلی میگشتم پیدا نمیکنم اصلا تو شهرمون نیست🥲💔💔💔💔

🥲🥲🥲🥲

برات دعا میکنم هرچی بشه که میخوای و صلاح خدا باهاش یکی باشه... حاجت روا شی گل

خیلی خیلی شرایطم بده تورو خدا برام دعا کن🖤😭

خیلی خیلی شرایطم بده تورو خدا برام دعا کن🖤😭

چشم براتص لواتو میفرستم‌ اسمم ثمین هست ترووقرآن با همین حال بدت دعا کن کسی که تو ذهنمه به هم برسیم رابطمون درست شه... توروخدا از ته قلبت از امام حسین بخوا. منم حالم داغونه برات کلی دعا میکنم:)💔🫂

استارتر میشه خواهش کنم برای منم دعا کنی حاجتم براورده بشه اسمم سمیه انشالا بحق ابا عبدالله الحسین هر ...

حتما برات دعا میکنم سمیه جون الهی هر چی میخوای خدا بهت بده گلم😢🖤