2777
2789
عنوان

فشار خون بالا.چیکار کنم رو ۱۵ رفته

16883 بازدید | 36 پست

همسرم چند وقته فشارش هی بالا میرفت یهو تنگی نفس میگرفت رفت دکتر ازمایش و نوار مغز داد دکتر دارو نداد فقط گفت پرهیز کن و وزنتو کم کن.با اینکه در حالت عادی هم فشارش ۱۳اینا میشه.الان چند روزه شبا دوباره فشارش بالا میره دکتر قرص نداده بود فوری میریم اورژانس زیرزبانی میدن بهش.همش استرس دارم نصفه شب فشارش بالا بره باید چه غلطی کنم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترشو عوض کن.

فشار بالا خیلی خطرناکه.

و مشخصا فشار 13 طبیعی نیست.

نمک رو از کل غذاهاش حذف کن.

چربی و قند هم همین طور. الان فصل ابغوره است. ابغوره بدون نمک بهش بده بخوره در طول روز.

عصبیم نشه

دکترشو عوض کن. فشار بالا خیلی خطرناکه. و مشخصا فشار 13 طبیعی نیست. نمک رو از کل غذاهاش حذف کن. چ ...

الان چند روزه فشارشو میگیرم همش ۱۴هست .دیشب ساعت دو نصفه شب رفته بود رو ۱۷ زیرزبانی خورد تا صبح استرس داشتم که حالش بد نشه

الان چند روزه فشارشو میگیرم همش ۱۴هست .دیشب ساعت دو نصفه شب رفته بود رو ۱۷ زیرزبانی خورد تا صبح استر ...

یا امام حسین. خانم شنبه صبح برید دکتر دیگه ای. تهرانی برو بیمارستان شهید رجایی. اورژانس مراجعه کن.

بله 

من شماره خانمی به شما میدم خب..شما رو راهنمایی میکنن واسه متخصص طب سنتی ...اطرافیانم خیلی خوب نتیجه گرفتن...با شما هنماهنگ میکنن تلفنی مشاوره تخصصی رایگان با متخصص برید و مشکلاتون بگید..ما هم ثوابی ببریم..هربیماری درمان میکنن مثلا دیابت میگرن و..درمان قطعیه..کنترل نیس

دکتر قلب و عروق داروی فشارو تجویز میکنه عمومیا میگن باید بری متخصص

اره برو متخصص قلب و عروق. فشار 17 خطرناکه. اب زیاد بخوره. نترس امشب چیزی نمیشه ولی اصلا پشت گوش ننداز. به خودشم چیزی نگو که بترسه.