2777
2789
فکر میکنی...... فکر نکنم هیچ کسی مثل من بود دیگه.. ــــ مجردی؟ 

ولی منم فکر میکنم کسی مثل من نبوده

نه متاهلم دو تا بچه دارم 

میترسم از روزی که مجبور بشم ترکشون کنم

و این برام خوده مرگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی منم فکر میکنم کسی مثل من نبوده نه متاهلم دو تا بچه دارم  میترسم از روزی که مجبور بشم ترکش ...

من تو مجردیم این اتباق افتاد، تقطه تاااااریک زندگی،نا امیدی، میدونی تو شاید تو متاهلیت مشکل داری و مشکل مجردی منم کم نبود😞 ببین سوره یس بخوووون خیلی تاثیرشو دیدم بخدا که میگم تو تاریک تریت روزام خدا رو دیدم نورو دیدم خودشو نشون داد، الانم بهترین زندگی رو دارم

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو
من تو مجردیم این اتباق افتاد، تقطه تاااااریک زندگی،نا امیدی، میدونی تو شاید تو متاهلیت مشکل داری و م ...

من هم بچگیم هم مجردیم هم متاهلیم بارها به بن بست رسیدم،توی همه این دوره ها من زندگی سخت تری نسبت به دوستام داشتم

گاهی فکرمیکنم حتما توی روز شومی بدنیا اومدم که روز خوش ندارم حتی کار خیر میکنم برام بد میاد ازدواجم اولش بهترین بود حالا سالی چندبار ترس جدایی تن و بدن منو میلرزونه

اتفاقا امروز خوندم سوره یاسین رو

چرا مشکلت چیه با شوهرت 

حتی نمیدونم مشکلمون چیه

انقدر که سر چیزای کوچیک حرفو رسونده به اینکه نمیتونیم باهم زندگی کنیم بعد از چندروز که زندگی منو جهنم میکنه پشیمون میشه 

ولی من دیگه اعتماد بهش ندارم و دلم میخواد برای همیشه تموم بشه حتی دیگه به بچه هامم فکرنمیکنم خداشون بزرگه

حتی نمیدونم مشکلمون چیه انقدر که سر چیزای کوچیک حرفو رسونده به اینکه نمیتونیم باهم زندگی کنیم بعد ا ...

تو زندگی همه مشکلات هست عزیزم، بخدا ما هم جرو دعوا داریم، بعدش معذرت خواهی، 

تو زندگی همه مشکلات هست عزیزم، بخدا ما هم جرو دعوا داریم، بعدش معذرت خواهی، 

همه دعوا دارن عزیزم ولی شوهر من میگه ما نباید اصلا داشته باشیم

و اگه پیش بیاد دیگه زندگی تمومه 

خوشبخت ترین باشی عزیزم

فقط خواستم درد و دل کنم بلکه بهتر بشم ولی نمیشم

همه دعوا دارن عزیزم ولی شوهر من میگه ما نباید اصلا داشته باشیم و اگه پیش بیاد دیگه زندگی تمومه  ...

اامیدوارم مشکلاتت حل بشه عزیزم، ولی اینو بدون تنهایی نمیتونی تصمیم بگیری چون بچه داری