eshghkhodam مدیر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 عنوان شمع شام غریبانم تنها به نیت آزادی بابام+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 17 پست تنها دغدغه و آرزوی این روزام آزادی بابام از زندانه ازتون خواهش میکنم با دلای پاکتون دعاش کنید شرایطشون خیلی سخته زندگی بدون بابام خیلی برای خانوادم دشوارهلطفا دلیل زندان رفتنشو نپرسید انقد اینجا توضیح دادم الان اصلا حسش نیست. عکس شمعم ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم 1402/05/06 | 23:08 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 ۵۰ صلوات هدیه بهت مرسی عزیزم انشالله خیرشو ببینی ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
dyana78 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 6825 انشاالله همه پدران دربند آزاد بشن برن پیش خانوادشون اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 انشاالله همه پدران دربند آزاد بشن برن پیش خانوادشون انشاالله ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم