golhaybahari مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 620 عنوان رفتن بی خبر از خانه 117 بازدید | 10 پست اگه یه خانمی با شوهرش زیاد مشکل داشته باشه و خانوادش هم حامی اش نباشن و جایی برا رفتن نداشته باشه بعد بیخبر بزاره بره شهرستان یه جای ارزون برای زندگی پیدا کنه سرنوشتش چی میشه همسرش میتونه پیگیر باشه وشکایت کنه؟ 1402/05/06 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهامممم عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 احتمالا ولی نمیتونه مجبور کنتش برگرده منم شب و روز ب همین چیزا فک میکنم چون کسیو ندارم برم پیشش من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...
missdancer عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 617 وای نکنی اینکارو اره پیدات میکنن بعدم بی ابرویی واست میمونه فقط هزار تا تهمتم بهت میزنن تازه اگه میخوای جدا شی اول باید قانونی کاراتو انجام بدی نه اینکه یهو وسط زندگی متاهلی بری
تنهامممم عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 به ضرر زن تموم میشه خب طلاق توافقی بگیر بعد بیخبر برو از چ نظر من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...
golhaybahari مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 620 به ضرر زن تموم میشه خب طلاق توافقی بگیر بعد بیخبر برو عزیزم نمیاد توافقی طلاق بده
تنهامممم عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 وای نکنی اینکارو اره پیدات میکنن بعدم بی ابرویی واست میمونه فقط هزار تا تهمتم بهت میزن ... شکایت کنی بعد خونه جدا بگیری چی من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...
golhaybahari مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 620 وای نکنی اینکارو اره پیدات میکنن بعدم بی ابرویی واست میمونه فقط هزار تا تهمتم بهت میزن ... ممنون از راهنماییت
تنهامممم عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 عزیزم نمیاد توافقی طلاق بده مث شوهر منه من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...
تنهامممم عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 672 تهمت فراری بودن با کس دیگه و... موقع زنو زجر میدن باید فکر این جاهاشم کنن من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن نمیترسد ...