2777
2789

من باهاشون مشکل ندارم سعی میکنم همیشه حد و حدود نگه دارم چیزیکه خیلی اذیتم می‌کنه احساس میکنم مادر و خاعر همسرم مدام در رقابت هستن با من.از لباس و کیف و کفش و. طلا بگیر تا وسیله خونه و هرچی. عجیب ترینش که امروز خبردارشذم اینکه ما اقدام کردیم برای مهاجرت که فهمیدم اونها هم همزمان بعداز فهمیدن اقدام کردن!آخه تا این حد آدم باید حسود باش؟گفتم خب چرا شش ماه پیش اقدام نکردید اصلا تو اینهمه سال چرا این کارو نکردین؟دقیقا بعداز اینکه فهمیدن ما قصد رفتن داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم دارم ازینا به یه ورمم نیست مهاجرت کن برو از دستشون راحت شو  تا دید میخوام مهاجرت کنم ا ...

یعنی اون رشته فقط مخصوص شما بود شاید رشتتون دواطلب زیاد داره.بعد شما اقدام کردید برا مهاجرت اون رفته رشته شما رو بخونه ربطش چیه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چه اشکالی داره؟ خیلی خوبه که تا این حد قبولت دارند.

خب همین اگه بگن و تعریف کنن که مثلا قبولت داریم و اینا خوبه جلو روی آدم  ولی در ظاهر نمیخان کم بیارن اصلا .

برات مهم نباشه.اونی که دایم چشمش به زندگی کسیه بیشتر حرص میخوره و ارامش نداره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خب همین اگه بگن و تعریف کنن که مثلا قبولت داریم و اینا خوبه جلو روی آدم  ولی در ظاهر نمیخان کم ...

بهتر از اینه که گیر بدن، یا تحقیر یا مسخره کنند. به‌نظر من حتی از بی‌تفاوتی هم بهتره. من هر قدمی می‌خوام تو زندگیم بردارم غیر از انرژی منفی و تخریب چیزی دریافت نمی‌کنم.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
برات مهم نباشه.اونی که دایم چشمش به زندگی کسیه بیشتر حرص میخوره و ارامش نداره

والا حرص هم میده دیگه.اخه مهاجرت که از رو تقلید چشم هم چشمی نمیشه که سنشون از ما بیشتر و بچه اشون از من بزرگتر همیشه حرف مهاجرت میشد می‌گفت نه نه اصلا .

اول از شهر خودشون بعداز چهل سال تا من ازدواج کرد اومد تهران حالا هم دقیقا مهاجرت همون جاییکه ما میخایم بریم .خدایا من از دست اینا دارم فرار میکنم اخه