2777
2789
عنوان

چرا خدا جواب ادمای بدو نمیده 💔

112 بازدید | 7 پست

چی میشه خدا بعضیارو انقدر عزیز میکنه؟ چرا منی که طرز رفتارم انقدر صمیمانه و خوبه هیچکسیو ندارم ولی اونایی که خدا جوابشونو بده انقدر قلب منو شکوندن که شبام با گریه صبح شده دورشون پر آدمه جوری که حتی دوستامم میشینن کنار من از اونا خوب میگن :) درحالی که اونا رفتارشون خیلیم سرده ولی باز همه دوسشون دارن و به حرفشون گوش میدن ، من خیلی با خدا صحبت میکنم خیلی از ته قلبم یسری چیزای کوچیک از خدا میخوام ولی تا الان به هیچکدوم نرسیدم ولی اونا هرروز دارن به جاهای بالاتری میرسن 

حتی کار اشتباه میکنن باز همه طرفشونو میگیرن و من طفلی خیلی وقتا بی دلیل مقصرم از نظرشون ، انشاالله خدا ی نگاهی به تمام آدمایی که مظلوم واقع میشن بکنه خسته شدم دیگه ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر خدا زیاده ، برنامه داره

اخه از بچگیم دارم میبینم این رفتاراشونو با خودم و مامانم 

الان که دیگه بزرگ شدم هنوز منتظرم ولی هرروز میبینم بیشتر خوشحال و سرحالن درحالی که کلی بلا سر من اومده 

و یادت هم باشه همیشه ادمها جذب ادمهای هم فاز خودشون میشن .ما از کسایی خوشمون میاد ک حس کنیم مثل خودمون هستن .شما اصلا ناراحت نشو ک دورشون شلوغه ...ب این فکر کن شما چقدر بهتری ک اون ادمها انتخابت نکردن.

خدا خیلی دقیقه . یه نفر از فامیلم ۱۰سال اذیتم کرد .بعد ۱۰سال خدا همون کارایی ک کرد و سرش اورد

انشاالله خدا جواب اینارو هم بده ، خیلی بده تنها باشی و یه تیم خیلی بزرگ باشن که همشونم طرف همدیگه ان