2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ 

برادرم و مادرم خیلی پیگیر داستان و بحث و اینان. و بلعکس منو پدر آروم و بیخیال. اونا میگن فلانی اینجوری گفت این کارو کرد. من بابام میگیم بیخیال بابا اونم آدمه منظوری نداشته. حالا یا ما خیلی ساده ایم یا اون دوتا خیلی دنبال سیاست های بین خانوادن

برادرم و مادرم خیلی پیگیر داستان و بحث و اینان. و بلعکس منو پدر آروم و بیخیال. اونا میگن فلانی اینجو ...

خب باید قید همچین مادری ک زندگی پسرش مهم نيست رو زد واقعا تا حساب کار دستش بیاد 

برادرم و مادرم خیلی پیگیر داستان و بحث و اینان. و بلعکس منو پدر آروم و بیخیال. اونا میگن فلانی اینجو ...

خدا به دادت برسه 

ولی معلومه آدم با حوصله و عاقلی هستی پس مطمئناً مدیریت خوبی خواهی داشت 

ان شاالله بهترین ها نصیبتون بشه 

خب باید قید همچین مادری ک زندگی پسرش مهم نيست رو زد واقعا تا حساب کار دستش بیاد 

فعلن که مجردم. ولی بهش گفتم دخالت در زندگی مشترک بچه هات ممنوع ⛔ قید مادر رو نمیشه زد. مشکل اینجاست 🙃

فعلن که مجردم. ولی بهش گفتم دخالت در زندگی مشترک بچه هات ممنوع ⛔ قید مادر رو نمیشه زد. مشکل اینجاست ...

نه نمیگم قید بزنید و باید با همسر جوری رفتار کرد ک مادرتون جرعت نکنه پشت سر زن تون بد حرف بزته

فعلن که مجردم. ولی بهش گفتم دخالت در زندگی مشترک بچه هات ممنوع ⛔ قید مادر رو نمیشه زد. مشکل اینجاست ...

افرین 

ی آدم با سیاست قید مادرش رو نمیزنه بلکه سعی میکنه رابطه ها رو درست کنه 

مادر با تموم خوبی و بدی ،  جایگاه مادری داره و حرمت و برکت زندگی محسوب میشه پس نمیشه گفت باید قیدش رو زد