2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 43 پست
بیاین نظر سنجی مانتوی منم ببینین نظر بدین
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب همسرم میگه این کتابها خوبن گفتم میدونم نمیخوام بریزم در که میگه یه روز بدرد میخورن گفتم بیست ساله بدرد نخوردن الان چجوری بدرد میخورن
گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
اگه خواستین من خیریه دارم و دم عیدی خیلی نیازمندان تحت پوشش درخواست لباس دارن اگر امکان ارسال داشتین من میتونم به دست نیازمندترین افراد برسونم
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
یه یخچال و فریزر داشتم یخچالش رو مادرشوهرم برد فریزرش رو یه بنده خدایی خیلی نیاز داشت گفتم بهش اومد همینطوری بد انقدر خوشحال شد و دعا کرد که خدا میدونه
گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
ستاره جون کلی میگم فکر کن یه دختردم بخت لباس مرتب و خوشگل شما که میگی براش جا نداری رو بپوشه و با لباس شما به چشم بیاد و در بختش باز بشه قبول کن که دعای خیر بزرگی میشه بدرقه زندگیت
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
سلام خسته نباشی خدا قوت عزیزم مطمئن باش میشه دور بندازی و یه سریش حتما حتما کم استفاده یا اصلا استفاده نمیشن ولی دلت نمیاد!!!!!! من خودم 1 دونه مانتو بخرم 2 تا مانتو دور میندازم یه دست قاشق بخرم یه دست از قاشق قدیمی هام رو میدم کارگرهایی که توی مجتمع ها که دارن میسازن کار میکنن و همونجام اسکان دارن
این نیز بگذرد
ستاره جون قرار نیست دور بریزی به این فکر کن اون چیزیکه تو خونه تو داره خاک میخوره نیاز ضروری یه بنده خدای دیگست اینجوری دلت بزرگ میشه و راحت میبخشی