2777
2789

ببینم

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش کدوم دکتر عمل کردی؟ ماساژ بینی انجام میدی؟

خوانساری نیا ، خیر سرش میگفتن خیلی قشنگ قوص میده برای من که صاف صافه درحالی که گفتم میخوام قوص داشته باشه 

گفتن هفته دیگه بیا خودمون ماساژ بدیم 

خوانساری نیا ، خیر سرش میگفتن خیلی قشنگ قوص میده برای من که صاف صافه درحالی که گفتم میخوام قوص داشته ...

حتما ماساژارو انجام بده صبر کن ورمش میخوابه چون الان تازه عمل کردی خیلی ذره بینی نگاش میکنی یه مدت ک بگذره هم ورمش میخوابه هم تو دیگ خیلی دقت نمیدی 

اون دیگه دست جراحت نبوده بسته به پوست خودته پوست نازک نمایان میکنه

اخه قشنگ معلومه 😢 حتی چسب زدم باز معلومه 

البته شایدم بخاطر همین باشه چون پوست قسمت قوز بینیم خیلی نازک بود ، بنظرتون درست میشه؟ یا مثلا ترمیم برم درست میشه؟