2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید😭😭😭😭😭

397 بازدید | 16 پست

شوهم واقعا دیوونم کرده

ی لحظه مامان باباش از زبونش نمیفته امروز اومدم خونه ی مامانم ب شوهرم گفتم سر ظهر بیا دنبالم

رفته خونه ی مامانش اینا با اینکه دیشب تا ساعت ۲ شب پیششون بوده

زنگ زدم میگم بیا دنبالم میگه من نمیتونم خسته ام خودت بیا

کل زندگیش وقف خانوادشه اصلا خونه ی خودمون پیداش نمیشه همیشه تنهام

هر چی برا من بخره خوراکی اول از دم در ب پدر مادرش میده بقیشو میاره برا من

همیشه جلو پدر مادرش تحقیرم میکنه

دیگ خسته ام یکی بگ چ غلطی کنم😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم اینطوری بود با اینک تازه عروس بودم همش خونه بابا ومامانش بود چیزی هم میگفتم باهام دعوا میکرد خدا همچین گذاشت تو کاسه اش ک الان هفته ایی یکبار اونم یک ساعت میره و میاد 

ن ولی نزدیکه خونمون

ببین همممه مردا همینجورین. شوهر من با اینکه عاقله و سنش زیاده ولی یکسررررره خونه ننشه

منم اولا ناراحت میشدم.ولی الان اصلا

شماهم سعی کن بری بیرون. خونه مامانت. دوستات

اینا درست بشو نیستن پس خودتو اذیت نکن.باید بزنی به بی خیالی

عزیزم تو چکار کردی؟  سکوت؟  منم همینه

۲سال و نیم وضعم همین بود تازه مجبورم میکرد منم باهاش برم فک کن ظهر از سرکار میومد قبل اینک بیاد خونه میرفت اونجا میومد ناهارمیخورد استراحت میکرد بیدار میشد میرفت تا شب ساعت ۱۱ باز وقتایی ک خودش تنها میرفت خوب بود ما هرروز هفته مجبورم میکرد منم برم فقط حق داشتم دوروز یا یک روز درهفته خونه باشم با این حامله هم بودم سخت بود برام نشستن بهش میگفتم درکم کن من  نمیتونم بشینم راحت نیستم بخدا انقد باهام دعوا میکرد ک نگو بعدش با باباش دعواش شد دیگ نمیره بره هم هفته ای یکبار منم ک اصلا نمیرم