2777
2789

من و می فرستن پیش بچه ها

کاری بخوام انجام بدم  اولش کلی می گن نمی تونی و......

هرکی مامانمو میبینه میگه به دخترت کار یاد بده بزرگ شد اذیت نشه .🤐🤐

باور کنید همه کار انجام می دم از آشپزی گرفته تا تمیز کردن خونه و کار های خیاطی و‌.... 

چی کار کنم باور کنن بزرگ شدم

کار های من و ببینن ..حرف هامو جدی بگیرن ..

دو روز پیش بابام عمل کرده بود .مامانم و عمه هام از صبح رفته بودن چند تا مرد هم برده بودن که کمک بابام باشه .

چون اون بخشی ما بستری بود خیلی خلوت بود می زاشتن همه شون برن تو .

تقریبا خالی بود اتاق ها 

همه رفتن به جز من و داداشم به ما می گفتن بچه ها رو راه نمی دن . حالا داداشم بچه است قبول 

ولی من چی؟؟؟؟!!!!

تا ظهر شد از نگرانی داشتم می مردم اسنپ گرفتم با داداشم رفتیم چون بیمارستان خارج از شهره خیلی پول گرفت .

تازه رسیده بودیم که بزور مارو بر گرداندند. داشت گریه ام می گرفت .انگار اصلا من مهم نیستم .خب خانواده ی خودمه وقتی خودم می تونم بهشون برسم چرا غریبه ها باید پیشنون بمونن؟

خلاصه خیلی اذیتم بخاطر این مسئله .😔😔😔😔

بچه ای دیگه😅

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماه دیگه وقت زایمان مامانمه عمه ام از الان زنگ زده بچه ها رو اون موقع چند رو. بیار خونه ی ما که خودت بهتر بتونی به نوزادت برسی

انگار من جلو دست و پای مامان و بابام و گرفتم که به بچه نرسند. 

😭😭😭😭😭

ببین عزیزم پدرومادرهمیشه ماروب چشم بچه میبینن،من ۲۶سالمه هنوزمامانم فک میکنه من بچم،بااینکه خودم دوت ...

پدر و مادر همیشه همین طورین

ولی دیگه فامیل چرا؟؟؟؟؟