2777
2789

من و می فرستن پیش بچه ها

کاری بخوام انجام بدم  اولش کلی می گن نمی تونی و......

هرکی مامانمو میبینه میگه به دخترت کار یاد بده بزرگ شد اذیت نشه .🤐🤐

باور کنید همه کار انجام می دم از آشپزی گرفته تا تمیز کردن خونه و کار های خیاطی و‌.... 

چی کار کنم باور کنن بزرگ شدم

کار های من و ببینن ..حرف هامو جدی بگیرن ..

دو روز پیش بابام عمل کرده بود .مامانم و عمه هام از صبح رفته بودن چند تا مرد هم برده بودن که کمک بابام باشه .

چون اون بخشی ما بستری بود خیلی خلوت بود می زاشتن همه شون برن تو .

تقریبا خالی بود اتاق ها 

همه رفتن به جز من و داداشم به ما می گفتن بچه ها رو راه نمی دن . حالا داداشم بچه است قبول 

ولی من چی؟؟؟؟!!!!

تا ظهر شد از نگرانی داشتم می مردم اسنپ گرفتم با داداشم رفتیم چون بیمارستان خارج از شهره خیلی پول گرفت .

تازه رسیده بودیم که بزور مارو بر گرداندند. داشت گریه ام می گرفت .انگار اصلا من مهم نیستم .خب خانواده ی خودمه وقتی خودم می تونم بهشون برسم چرا غریبه ها باید پیشنون بمونن؟

خلاصه خیلی اذیتم بخاطر این مسئله .😔😔😔😔

بچه ای دیگه😅

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ماه دیگه وقت زایمان مامانمه عمه ام از الان زنگ زده بچه ها رو اون موقع چند رو. بیار خونه ی ما که خودت بهتر بتونی به نوزادت برسی

انگار من جلو دست و پای مامان و بابام و گرفتم که به بچه نرسند. 

😭😭😭😭😭

ببین عزیزم پدرومادرهمیشه ماروب چشم بچه میبینن،من ۲۶سالمه هنوزمامانم فک میکنه من بچم،بااینکه خودم دوت ...

پدر و مادر همیشه همین طورین

ولی دیگه فامیل چرا؟؟؟؟؟