2777
2789
عنوان

بچه ها قلب بچه م تشکیل نشده؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 26 پست

آوا جان هنو دوهفته وقت داره جنین خوشگلت که به تشکیل قلب برسه صبرکن،انشالله دوهفته ی دیگه تاپیک تشکیل قلبشوبزنی😍 من خودم صبر کردم ۸هفته به بعدرفتم مطب وبرام سونو نوشت زودی نرفتم که استرس الکی بگیرم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شیش هفته زوده برای قلب هفت یا هشت هفته برو سونو مطمئن باش تشکیل شده امام حسین نگهدارش باشه☺️

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

زود رفتی عزیزم نگران نباش

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

برات صلوات فرستادم عزیزم انشالله  بچه  ات رو سالم و عاقبت ب خیر رو ب بغل بگیریی  

عزیزم تا ۷ هفته ممکن قلب تشکیل نده بچه نگران نباشید 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

لی نگران نباش تا هشت هفته یاحتی نه هفته هم صبر کن بعضی بچهذها ذیرتر قلبشون تشکیل میشه... مرده شور سونوگرافیا رو ببرن ک جز استرس هیچی ندارن... هیچ غصه نخور ب امید خدا و توسل ب اهل بیت تشکیل میشه صبور باش

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

معلومه که دعا میکنیم ولی نگران نباش درست میشه، ببین اونایی که تجربه دارن از هفت هفته و هشت هفته صحبت میکنن 

توکلت به خدا باشه مامان مهربون، بچت سالم سالم به خودت برس که قراره به زودی تو بغلت بگیریش

اولین روز هفته ۹ برو..زودتر نری دکترا فقط بهت استرس میدن کاری ازشون برنمیاد

اگر خدایی نکرده فلب هم تشکیل نشه کاری از دکتر برنمیاد که..پس برو استراحت کن از تهوع نداشتنت لذت ببر