2777
2789
عنوان

دوستداران سریال های کره ای

321 بازدید | 11 پست

دوستان یه سریال کره ای محصول ۲۰۲۳ بهتون معرفی میکنم ( دروغهای پنهان در باغ من).

یعنی بی نظیر و عالیه .زیرنویس فارسی داره.حتما ببینید .بسیار هیجان انگیزه .عالی

ژانرش جنایی یا معماییه؟یا عاشقانه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنایی معمایی 

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
منم دو تا قسمت اخرش مونده  The glory هم قشنگه یکی از بازیگراش همین زن حامله هس برو اونجا ببین ...

اینی ک شما گفتی ژانرش چیه؟

اینی ک شما گفتی ژانرش چیه؟

انتقامی 😂 داستان کلیش اینه که برا یه دختره قلدری میکردن تو مدرسه یه گروه چندین سال بعد برمیگرده برا انتقام از تک تک اونا بر اساس واقعیتم هس البته ایده اصلیش میدونم شکنجه هایی که دختره رو میکنن واقعی بوده