2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضی مردها توی اینجا هستن. از خودشون خجالت نمیکشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو نمیدونی اینجا فرق میکنه 😁😂

اره دیگه گفتم بهش اینجا بهتره🤣 شوهرم بنده خدا انقدر خستس یه ساعت گیر میاره استراحت میکنه الانم خوابه اوشون اومدن نی نی سایت

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
من ازشون دفاع نمیکنم قبول دارم مریصن  اونایی ک درخواست میدن ولی وقتی خود سایت این قابلیتو گذاش ...

تو همون تلگرامم یکی بپره پی ویت گزارش میزنی تا چند روز ادب میکننش😁

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

حالا آقایون دلیل بیارن برای حضورشون.ولی اونقدر از مردهای نامرد توی این سایت بود و هست که آدم از وقاحتشون حالت تهوع می گیره.خیلیاشونم مذهبی نما بودن و به اسم اهل بیت برای خودشون جولان دادند

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
من ازشون دفاع نمیکنم قبول دارم مریصن  اونایی ک درخواست میدن ولی وقتی خود سایت این قابلیتو گذاش ...

مجبورن این کارو بکنن متاسفانه یه سری از آقایون با اکانت زنونه وارد میشن شروع میکنن چرتو پرت گفتن نمیگم همه ی مردای سایت بدن ولی ۹۰ درصدشون برای خانوما مزاحمت ایجاد کردن

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤
کاش نی نی سایت یه کاری می کرد که مردا نتونن وارد سایت بشن ..!🙄 الان حتی اینجا هم باید رعایت کنی چه ...

نشدنیه کاربرای مرد خاموشو چیکار کنه

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
اره دیگه گفتم بهش اینجا بهتره🤣

🤣🤣

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مجبورن این کارو بکنن متاسفانه یه سری از آقایون با اکانت زنونه وارد میشن شروع میکنن چرتو پرت گفتن نمی ...

خب اینکه اره

ولی باز از نظرم با کاربر مرد بیان اینجا بهتر از اینکه با کاربر زنونه بیان

خب اینجام ک گزارش میدن ب نی نی یار ها

نمیدن که اگه میدادن کمتر میشدن مزاحما

دلیل کم بودن تاپیک های زنونه ممکنه همین حضور شماها باشه یکیش خودم ک نمیتونم بیان کنم

اینکه یه مرد میاد توی تاپیک شخصی نظر میذاره بدون شک اشتباهه

همه جا آدم فاسد وجود داره

آقا هستم.