2777
2789
عنوان

زن داداش خودشیفته

7437 بازدید | 162 پست

داداشم کارمند و دانشجوی دکتری مهندسیه زن داداشم متخصص زنانه بینهایت خودشیفته ست هفت ساله ازدواج کردن یک پسره یکساله دارن. همه رو نوکرش می‌دونه طفلی داداشم کاملا برده اش شده، سر مسائل خیلی کوچیکه: اونقدر سر و صدا راه میندازه میگه به همه میگم به مامان و بابام میگم دعوات کنم و...

به هیچ عنوان محبت نمیکنه، از همه طلبکاره، بینهایت شوهرش رو تحقیر می‌کنه اصلا قبولش ندارم صد بار تا حالا گفته بیا جدا بشیم داداشم بخاطر بچه و آبرو ریزی زندگی و حفظ کرده و به زور نگهش داشته.

نمیدونه چیکار کنه زن داداشم آدمی هم نیست که خودشیفتگیش رو قبول کنه و دکتر بره. لطفا راهنمایی کنید چیکار کنه؟

خیلی از خانم های پزشک خودشیفته هستن

کاریش نمیشه کرد

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم درون زندگیها انقدر پیچیده ست که نمیشه حرف یک طرف ماجرا رو شنید و از دور دید و گفت یکی سیاه و خودشیفته ست یکی سفید و مظلوم و بی گناه 

آدمها خاکستری هستن 

همون قدر که واقعا ممکنه یک زن خودشیفته باشه همون قدر هم احتمال داره عاصی و آزار دیده و دنبال آزادی باشه و مرده طلاق نده و اذیتش کنه 

کلأ من هرچی دکتر زنان رفتم همینجوری بودن خودشونو میگیرن

خب زنش نمیشد. وقتی قبول کرد ازدواج کنه میدونست کارمنده و مدرک تحصیلیش رو هم میدونست.

داداشم هم از لحاظ تحصیلات خیلی پایین نیست

داداشم واقعا رنج می‌کشه.

طرف اینجا یه ازمون زبان قبول شده داشت خودش پاره می کرد که من الم من بلم .. شوهرم جلوم خم راست نشده چون قبول شدم!!! دیگه متخصص که جای خود داره، والا!!!! افراد بی جنبه و بی ظرفیت فقط باید با هم رسته خودشون ازدواج کنن… 

حالا شما دخالت نکن برادرت داره کوتاه میاد شاااااید در اینده بهتر بشه!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده