2777
2789

وای عذاب وجدان گرفتم دارم میمیرم

من چون از زایمان میترسم به نامزدم گفتم که من مشکل دارم و کلی گریه کردم که باور کنه و اینا سه ساعت داشت بم دلداری میداد که اشکال نداره فدا سرت درمان میشه من پیشتم

میگفت بابا همه ک نباید ی توله تو زندگیشون باشه که (عاشق بچس)

دقیق ۲ هفته پیشش بچه دخترعموم دیده بود میگفت همون ۱ سال اول باید بچه بیاریم بعد من میگفتم باعث سردیمون میشه میگفت ن بابا بچه زندگیو شیرین تر میکنه

بعد حالا میگفت ن بابا بچه گند میزنه ب زندگی دو نفره😔تابلو بود داشت حرف مفت میزد

وااای الان دارم میمیرم از عذاب وجدان

ولی اصلا بهتر که دیگه هی نخاد بگه بچه بیاریم که من درد زایمان رو بخام تحمل کنم

خودم حس میکنم کار بدی کردم

به نظرتون اون الان با این حرفم ناراحت که نشده؟

یعنی بغض کرده بودا بعد الکی لبخند زده بود اخرشم نمیتونست تحمل کنه گفت مامانم زنگ زد گفت بیا بریم خرید گفتم کی زنگ زد.؟ گفت تو که دستشویی بودی (من اصلا دستشویی نرفتم تو تایمی ک باهاش حرف زدم کلا قاطی کرده بود زود رفت خونه

گفته تو همین چند روزه باید بریم دکتر

چه گلی به سرم بریزم؟؟

وای بفهمه دروغ گفتم شر میکنه بدبخت میشم

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

بله خیلی کار بدی کردی ، بعدا بفهمه خیلی ناراحت میشه ، بچه ای مگه چند سالته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت عقل بده. فقط همین رو میگم

اخه فوبیا دارم بخدااا

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
چيزي به اسم سزارين وجود داره

از اونم میترسممممم