2777
2789
عنوان

لق شدن دندان دائمی

4091 بازدید | 19 پست

سلام خانما دخترم پنج سال و۷ماهشه دوتادندون شیری جلویی فک پایین لق شدن وبجاش دائمیا دراومدن الان یکی ازدائمیا لق شده امشب خودش بهم گفت خیلی ناراحتم واون هم نگرانه بنظرشمادرست میشه تاشنبه بایدصبرکنم بعدببرمش متخصص 

کسی همچین تجربه ای داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، دندون دائمی دختر منم لق شده، میشه بپرسم چیکار کردین شما؟ مشکل گل دخترتون برطرف شد؟

🌾گَندُمی هَستَم که اُفتادم به پای داسِ تو🌾 شاعری دَرگیر با اَنگیزه ی حَساسِ تو🌾 مَن زِمستانم ولی هَمسایه گَشتم با بَهار🌾 قَلبِ مَن هَم شُد فَدای گَرمی اِحساسِ تو🌾

میشه راهنماییم کنی لطفا دارم از غصه میمیرم 

🌾گَندُمی هَستَم که اُفتادم به پای داسِ تو🌾 شاعری دَرگیر با اَنگیزه ی حَساسِ تو🌾 مَن زِمستانم ولی هَمسایه گَشتم با بَهار🌾 قَلبِ مَن هَم شُد فَدای گَرمی اِحساسِ تو🌾
سلام عزیزم، دندون دائمی دختر منم لق شده، میشه بپرسم چیکار کردین شما؟ مشکل گل دخترتون برطرف شد؟

سلام جانم بله بردمش کلینیک متخصص اطفالشون رفته بود دیگه بردم پیش متخصص ارتودنسی دید گفت طبیعیه چون تازه دراومده هنوز ریشه نزده بعدفرداش دوباره بردم متخصص اطفال عکس او پی جی هم گرفت اونم همینوگفت

فقط گفت مراقبت کنه تاچندماه هویج ونون سفت واین چیزا گازنزنه واگرخدای نکرده پرید ازجاش بیرون سریع دوباره بنشون سرجاش بعدبیارپیش خودمون سیم بزاریم درکل گفت چیزغیرطبیعی نیست الان من هم مراقبت می کنم وهم مرتب بهش شیرمیدم 

سلام جانم بله بردمش کلینیک متخصص اطفالشون رفته بود دیگه بردم پیش متخصص ارتودنسی دید گفت طبیعیه چون ت ...

مرسی عزیزم

منم عصر میبرمش ولی خیلی استرس دارم

دختر شما همون دندونش که لق شده بود لثه اش هم پایین تر از بقیه لثه هاش بود؟ دختر من انگار یکم لثه اش تحلیل هم رفته

نگران نباش عزیزم اینادقیقا حرفاییه که متخصص بهم گفت گل دخترشماچندسالشه؟

۷

۷

چندوقته دندونش دراومده؟اگرزمان کمیه وضربه ای به دندونش نخورده اصلانگران نباش تحلیل نرفته طبیعیه دندون دائمی بزرگترازشیریه جابیشتری بازمی کنه تازگیا دندونی نکشیدی براش؟

یعنی بااین کاراخوب میشه خیلی ناراحتم تاشنبه می میرم

بله خوب میشه مال دخترم انگاربهترشده اولین باری که دیدم بدجورلق شده بود راستی بهش بگوباهاش ورنره خودت هم همینطور