2777
2789

برای شفای شوهر و پسر دوستمم دعا کنین 😭🤲🖤

استارتر جان تو دعای توسل می‌خوام بخونم ب یادشم 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم

۵۰ تا میفرستم

امشب منو هم دعا کنید

پردیس
پایان نامم قطعی بشه و استادم اذیت نکنه و پروپوزالمو ثبت کنم😭😭😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

التماس دعا برای شفای مادرم دارم 🖤😭

۵۰ صلوات میفرستم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

برای شفای شوهر و پسر دوستمم دعا کنین 😭🤲🖤 استارتر جان تو دعای توسل می‌خوام بخونم ب یادشم 

الهی شفای کامل و عاجل بگیرند در این شب عزیز ممنونتم جانم خیلی لطف میکنی 🥺❤️❤️❤️

چشم ۵۰ تا میفرستم امشب منو هم دعا کنید پردیس پایان نامم قطعی بشه و استادم اذیت نکنه و ...

درست میشه عزیزم ذکر یونسیه بگو حتما و یه نذر در توانت انجام بده تایید میکنه ❤️ ممنونتم عزیز دلم 🥹❤️❤️❤️

درست میشه عزیزم ذکر یونسیه بگو حتما و یه نذر در توانت انجام بده تایید میکنه ❤️ ممنونتم عزیز دلم 🥹❤️ ...

ندر کردم 

چشم میخونم

الهی شفای کامل و عاجل بگیرند در این شب عزیز ممنونتم جانم خیلی لطف میکنی 🥺❤️❤️❤️

الهی آمین بحق عباسم😭😭😭😭😭😭🤲🖤🤲🖤🤲🖤 

وظیفمه خواهرم🤲🖤

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ندر کردم  چشم میخونم

من تقریبا شبیه به خودت هستم درگیر پایان نامه و اینا هنوز پروپوزال هم ندادم یه ترم مرخصی هم بودم نگران نباش عزیزم فقط اعتماد بنفس داشته باش و به کارت ایمان داشته باش مطمئن باش از پسش برمیای 😍❤️

۵۰ صلوات میفرستم

الهی هیچ وقت شرمنده مادر پدرت نشی گلم ممنونم به خدا همین الان از درد نمیتونه بشینه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆