2777
2789
عنوان

معجزه شب عاشورا

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 46 پست
امشب حدیث کساء رو باهم بخونیم برای حاجت دل همه

خوندم...

هروقت نیاز داشتی یکی برات دعا کنه بهم بگو😊...ی عدد تیرماهی.ب شدت عاشق حیوونام ولی میترسم ازشون.🤪🤪..اشپزیم خیلی دوس دارم...عاشق رشتمم هستم(روانشناسی میخونم)..الهی که حال دلتون خوب باشه همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد مهربونی عزیزم 🥲❤دعات کردم 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

امشب منو هم دعا کنید

پردیس
پایان نامم قطعی بشه و استادم اذیت نکنه و پروپوزالمو ثبت کنم😭😭😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چقد مهربونی عزیزم 🥲❤دعات کردم 

قربون دلت  حدیث کساء بخون حاجتت ان شاءالله روا بشه امشب خیلی خوبه خوندنش مطمنم آرامشی ک این حدیث داره حتما حاجت روایی هم داره

زندگیم نابود شده مگه امام حسینو حضرت ابوالفضل العباس کمک کنن

کمک میکنن تو توسل کن اول خدا بعد اهل بیتش

حدیث کارو بخون هروقت تونستی این ماه آن شاءالله درست میشه 

التماس دعا دارم دوستان برای حال دلم دعا کنید ،،و روبراه شدن زندگیم

ان شاءالله زندگیت به بهترینها تغییر کنه امشب زیارت عاشورا حدیث کسا بخون زیاد تو این ماه 

ان شاءالله  موفق بشی ان شاالله

ممنونم😭😭😭💚تسبیح دستمه دعات میکنم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

میشه برای یکی از اشناهام به اسم عماد دعا کنی؟ خیلی محتاج دعا هستیم ازت خواهش میکنم عزیزم ❤️

ان شاءالله که هرچ تو دلته روا بشه بحق این شب امشب اگر تونستی حدیث کسا و زیارت عاشورا رو ب نیت خودت بخون ان شاءالله حاجت روا بشی

انقدر دعا کردم و نشده ک دیگه کم کم دارم ....

منم خیلی ولی همیشه ب دوستم میگفتم به مو میرسه ولی نمیبره واقعا همیطور شد زندگیش کامل تغییر کرد پس میرسه روزش امیدوار باش و بخدا و اهل بیتش متوسل شو

ومن یتق الله یجعل له مخرجا 

مهم ترین نکته تقواست 

با تقوا بالاخره یه روزی حاجتت می گیری و بالاخره بعد از مدتی گشایش میشه برات 

متوسل شدن به اهل بیت هم خیلییی خوبه

اما از تقوا و ترک گناه بیشتر جواب گرفتم 

تا اونجاییکه فهمیدم هر مشکلی تو زندگیم نتیجه یه گناهی تو گذشتمه یا یه نیت بدی تو قلبم برای آینده ی عمرم 

همینه که وقتی تو نماز شب از این دو تا توبه می کنی کمال دنیا رو میبینی 

اگه هنوز آمادگیشو ندارین هر روز زیارت عاشورا بخونیین و متوسل بشین به امام حسین و زیارت عاشورای خالصانه به شرط نماز واقعی فراموشتون نشه که خیلییی کارساز و مشکل گشاست 

تو زیارت عاشورای واقعی آدم باید برای ظهور آقا امام زمان تلاش کنه که اونم با ترک گناه ممکن میشه 

ترک گناه که بکنی یکی پس از دیگری روشنایی و راه مستقیم جلو پاتون قرار می گیره و در نهایت میفهمی با جون گرفتن حکومت شیعه به عنوان حامی امام زمان  و سرنگونی حکومت جهانی یهود و صهیونیسم و مذهب کاتولیک به عنوان حامی اونها ظهور اتفاق میفته