2777
2789
عنوان

اگه قدم بلند بشه دیگه هیچی نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 97 پست
اره عزیزم دیدم اونو  ولی خب من اعتماد به نفس ندارم و حرف مردمم گاهی اذیت میکنه آدمو...

منم نداشتم اصلا

میدونی چون چند نفر با حرفاشون بهت حس بد دادن اعتماد بنفست رفته منم دقیقا همین بودم ۸ سال بعد ازدواجم فقط توی خونه بودم و نه کلاسی نه دوست و رفت آمدی بعد ۸ سال بالاخره زدم بیرون باشگاه رفتم کلاس خیاطی رفتم ارایشگاه رفتم کراتین یادگرفتم دوستای جدید اونجا پیدا کردم.

بچه های ارایشگاه انقدر با حرفاشون حس خوب بهم دادن نظرم کلی نسبت به خودم تغییر کرده.

بنظرم باید مراقب آدمهای سمی اطرافمون باشیم تا اونجایی که میشه دوری کن اگرم از نزدیکانت هستن و نمیتونی دوری کنی اهمیت نده به حرفاشون.

روی اعتماد بنفست کار کن خودتو قبول داشته باش.و سعی کن دوستای خوب پیدا کنی.خیلی تاثیر داره.

منم نداشتم اصلا  میدونی چون چند نفر با حرفاشون بهت حس بد دادن اعتماد بنفست رفته منم دقیقا همین ...

من تو شهر غریبم،دوستی ندارم متاسفانه، نمیدونم چطور دوست پیدا کنم ،تو چطور دوست پایه پیدا کردی؟آخه فرهنگشون ی جور خاصیه نمیخوریم بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه واقعا تاثیر داره روی قد؟ تو اطرافیان دیدی؟ درد نداره؟😳

نه مگه میخوان شمشیربزنن که درد داشته باشه یه تیغ کوچولو هست درحد ده ثانیه از امپولم دردش کمتره

من خودم وبچهام هرسال حجامت میکنیم خیلی از مشکلاتمونم باهاش حل شده

براتقویت سیستم ایمنی عالیه

وخیلی ازمشکلات دیگه بخصوص اگه قبلش بادکش گرم وباروش اصولی باشه. 

دخترمو زیاد حجامت کردم برا چیزای دیگه اما قدش بلندشده ماشاالله

فقط نمیدونم با یبارم تاثیرداره یا مداومت میخواد ما زیاد انجام دادیم باید با تجویز طبیب باشه، یکروزه هم اثر نداره تدریجیه

من تو شهر غریبم،دوستی ندارم متاسفانه، نمیدونم چطور دوست پیدا کنم ،تو چطور دوست پایه پیدا کردی؟آخه فر ...

چه شهری هستید مگه؟

منم خیلی دنبال دوست بودم آخرشم یه دوست خوب پیدا نکردم تا اینکه برای آموزش کراتین رفتم ارایشگاه دیگه با مربیم و بچه های اونجا دوست شدم.

اینطور که حتی دوره ام هم تمام شد هر چند وقت یکبار رفتم ارایشگاه سر میزدم و میگفتم دلم براتون تنگ شده واقعا هم تنگ میشد واقعا محیط شاد و باصفایی بود.بعد باهم دوست شدیم.

هر چند وقت یکبار خونه هم میریم رستوران و پارک میریم تولد هم سورپرایز میکنیم واقعا حالا میفهمم چقدر داشتن دوستای خوب توی روحیه آدم تاثیر میذاره.

چه شهری هستید مگه؟ منم خیلی دنبال دوست بودم آخرشم یه دوست خوب پیدا نکردم تا اینکه برای آموزش کراتین ...

ببین من دوستام شهر پدریم هستن ،اما اینجا هیچکس رو ندارم ی شهرستان کوچیکه که فرهنگشون با من جور نیست،من کلاس و باشگاه و دانشگاه و اینا زیاد رفتم دوستای معمولی دارم ولی دوستی که باش برم بیرون و اینا اینجا ندارم ،خوشحالم برات ک دوست خوب پیدا کردی