2777
2789
عنوان

تی از ایکس کارا بیان

84 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها 

عذاداریهاتون قبول باشه 

چند وقته تی از ایکس کار میکنید؟؟

ورزش خوبیه؟؟

برای کاهش وزن مناسبه؟؟

از مزایا و معایبش بگید لطفاً

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
من دوماه رفتم  برای چربی سوزی خوب نیست  اونایی که میخوان بدنشون فرم بگیره خوبه برن  ...

اون چطوره عزیزم؟

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدت طولانی تری باید نسبت به سایر لاین ها وقت بزاری

خیلی قشنگ فرم میده و موندگار

یک سال رفتم دوسال نرفتم ولی تکون نخوردم

بیشتر از بدن کار می‌کشی البته تغذیه هم مهمه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
مدت طولانی تری باید نسبت به سایر لاین ها وقت بزاری خیلی قشنگ فرم میده و موندگار یک سال رفتم دوسال ...

پس زیاد برا چربی سوزی خوب نیست 

مناسب فرم دهیه

پس زیاد برا چربی سوزی خوب نیست  مناسب فرم دهیه

ببین من خداییش چرا دروغ بگم چربی زیادی نداشتم یکم فقط بغل های کمرم بود اونم واقعا کم بود خودم مدل تنم ساعت شنی هست

اونم سه ماه اول از بین رفت

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰