2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم خودم الان برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 29 پست

منم دیشب به شوهرم گفتم بریم بیرون محل نداد گفت با دایی م قرار دارم برم چیزی بخرم

منم تا رفت به بابام زنگ زدم اومد دنبالم همراه بابام با بچه هام رفتم بیرون 

وقتی اومده بود خونه بهم چندبار زنگ زده بود منم سر و صدا زیاد بود نشیده بودم گفت چرا خبر ندادی منم گفتم عجله داشتم یادم رفت

دیشب باهام سر سنگین بود صبحم خودش اومد منت کشی

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه روز بیرون نری چی میشه؟؟؟؟؟ برو یه کاری بکن چه می‌دونم یه بخشی از خونه رو تمیز کن ...

فقط امروز نیس که روحیه من داغونه هم حاملم هم تو یه بی توجهی بزرگ گیر کردم

کاش واکنش اینم سنگین بودن بود فقط

همونم اشتباه کرد 

من هر جایی دلم بخواد میرم تازه همیشه خودم ماشین می‌بردم دیشب چون شلوغ بود حوصله رانندگی نداشتم با بابام رفتم

همونم اشتباه کرد  من هر جایی دلم بخواد میرم تازه همیشه خودم ماشین می‌بردم دیشب چون شلوغ بود حو ...

کاش این بیرون رفتن خانما جا بیوفته یه بار بیرون بودم دیر اومدم کتک خوردم الان تو خونه حس خفگی میکنم ولی نمیتونم برم

کاش این بیرون رفتن خانما جا بیوفته یه بار بیرون بودم دیر اومدم کتک خوردم الان تو خونه حس خفگی میکنم ...

به نظرم خانوما باید از همون اول استقلال داشته باشند که بعدا براشون مشکلی پیش نیاد مثلا یه جاهایی مثل دکتر یا آرایشگاه از اول تنهایی برند

برای خود مردا هم راحتره ولی بعضیاشون واقعا مشکل دارند

به نظرم خانوما باید از همون اول استقلال داشته باشند که بعدا براشون مشکلی پیش نیاد مثلا یه جاهایی مثل ...

بخدا از بس فشار روحی روم هست با چشمای پر نشستم نه میتونم برم نه بمونم اصلا حس خوبی ندارم زندگیم یه روز رو به راه نیست