2777
2789
عنوان

رمان خونا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژانرش چیه کنجکاو شدم برم بخونم

نمیدونم اسم اوسامو دازای رو شنیدی یا ن نویسنده ژاپنیه که مشکلاتی داشته و علاقه به خودکشی و مرگ به روش خاصی رو داشت

و تو کتابش در مورد خودش زندگی بی معنی یجورای خواسی زندگی رو توضیح داده اون افسردگی رنج و عذاب

با خودندش یاد درد های قدیم می افتی

من دازای رو درک میکنم ذهنیتش رو و کتاب برام فوق‌العاده جذاب بود

و اینم بگم کتاب ن آدمی یا همون زوال بشری بعد خودکشی دازای چاپ شد.. طرف افسرده بوده گفته چرا نرینم به روح روان آدما اونارو هم افسرده نکنم هعی..

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
منی که فک کردم الان میخای رمانایی مثل غرور و تعصب  زندگی ادل.... معرفی کنی:/

لعنتی زندگی ادل خیلی خوب بود

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
نمیدونم اسم اوسامو دازای رو شنیدی یا ن نویسنده ژاپنیه که مشکلاتی داشته و علاقه به خودکشی و مرگ به رو ...

حقیقتا اسمشو نشنیده بودم ولی الان که گفتی یاد یه کرکتر انیمه افتادم دازای تو بانگو اونم همش میخاست خودکشی کنه

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!
حقیقتا اسمشو نشنیده بودم ولی الان که گفتی یاد یه کرکتر انیمه افتادم دازای تو بانگو اونم همش میخاست خ ...

زدی تو هدف

تو انیمه سگ های ولگرد بانگو کاراکتر دازای رو بر اساس نویسنده اوسامو دازای طرح کردن و  سعی کردن دازای واقعی رو توضیح بدن

وای دختر خیلی خوشحال شدم که انیمه رو میدونی 😂🤝🏻

زدی تو هدف تو انیمه سگ های ولگرد بانگو کاراکتر دازای رو بر اساس نویسنده اوسامو دازای طرح کردن و &nb ...

عه برگام

من تقریبا اوتاکو ام

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

من از دوران نوجوانی رمان میخوندم ولی رمان خوب نه آبکی 

مثل موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 

سال های ابری استاد علی اشرف درویشیان 

چشمهایش 

پر از ماتیسن 

هیچ وقت برای رمان های زرد وقتی نذاشتم 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من