70_shadow مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1334 عنوان بی بی چک منفی ۱۴ روز بعد از امپول ازادسازی 95 بازدید | 3 پست خانومای عزیز،۱۵ روز پیش امپول آزادسازی زدم،دیروز بی بی گذاشتم منفی شد،بنظرتون پریود میشم؟☹یعنی دیگه امیدی به این ماه نیست؟ بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi 1402/05/05 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوشاهم عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 5286 منی که هیچی از این چیزا سر در نمیارم.بچه ها شما ها کی یاد گرفتید من چرا بلد نیستم🤦♀️امضام وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵
70_shadow مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1334 منی که هیچی از این چیزا سر در نمیارم. بچه ها شما ها کی یاد گرفتید من چرا بلد نیستم🤦♀️ امضا ... ان شالله مشکلتون حل بشه عزیزم و برید سر خونه زندگیتون❤ بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi
70_shadow مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1334 منی که هیچی از این چیزا سر در نمیارم. بچه ها شما ها کی یاد گرفتید من چرا بلد نیستم🤦♀️ امضا ... به وقتش که توی موقعیتش قرار گرفتی همه ی اینارو یاد میگیری عزیزم😅 بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi