2777
2789
عنوان

هدیه اقااباالفضلل العباس ع

415 بازدید | 24 پست

برای دعای عرفه عازم کربلا شدیم

یک هفته اونجا زیارت بودیم ، روز اخر تاصبح توحرم بودم ، میخواستم وداع بکنم به اقا اباالفضلل العباس ع گفتم ،اقاجان شب اخری اینجام ومعلوم نیست کی بیام ،بچه هام کوچیکن ،از شما هدیه میخوام ،بادست پر برگردم عزیزم، اگر هم نشد فقط سلاممو به مادرت برسان ، نماز صبح وجماعت خوندیم ،اروم اروم از حرم اومدم بیرون ،داشتم کفشامو میپوشیدم یه خادم گفت خانم خانم ، گفتم بله

گفت این اب سرداب اقا عباس ع هدیه به شما😭 من به عربی تشکر میکردم اما نه از خادم از اقا اباالفضلل ع ، از این اب قطره قطره تو اب قاطی کردم به حاجتمندان دادم، بطری کوچیکی بود، بقیه شو گذاشتم  میبرم حرم مطهر امام رضا ع ،دعام کنید اقا بطلبه 

حسین جانم 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید چون خودتون چند بار پرسیدین اسم اون کاربر هتاک رو اینجا میگم اگه میتونید شما هم پیگیری کنید من از این مساله به این راحتی ها نمیگذرم و همین طور خیلی از کاربرای دیگه 

کاربر موناا-راد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

السلام علیک یا ابوالفضل عباس علیه السلام 

یا قمر بنی هاشم 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیزم ببخشید چون خودتون چند بار پرسیدین اسم اون کاربر هتاک رو اینجا میگم اگه میتونید شما هم پیگیری ک ...

خیلی ممنونم  اجرت بااباعبدالله ع ،حتما پیگیرمیشم

حسین جانم 🌺

یاابوالفضل العباس😭😭ازت ممنونم منودست خالی برنگردوندی

مگه میشه از اقا ابوالفضل چیزی بخوای ونده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یاابوالفضل العباس😭😭ازت ممنونم منودست خالی برنگردوندی مگه میشه از اقا ابوالفضل چیزی بخوای ونده

الهی به حرمت این اقای بزرگ نزد خداوند، شماحاجت روابشی

حسین جانم 🌺

الهی به حرمت این اقای بزرگ نزد خداوند، شماحاجت روابشی

ممنونم ازدهای قشنگت

ولی حاجت منو داد قربون اقا ابوالفضل

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

السلام علیک یا ابوالفضل عباس علیه السلام  یا قمر بنی هاشم

سلام دوست عزیز،بابت این👇 کامنت واقعا از شما ممنونم🙏🌺😇

ذکر لاحول ولاقوه الابلله العلی العظیم

۱۱بار بخون 

فرسنخهاااا شیطان از شما دور میشه

خداوند برای راهنمای بشر فرشته نگهبان قرار داده ، ازشون کمک بخواه ،انها خیلی دوست دارن ما بهشون دستور بدیم

قبلش براشون ۳بار سوره توحید اهدا کن وبخواه کمکت کنن

کامنت شما رو که دیدم یاد خوابم افتادم، یه شب خواب دوتا ذکر دیدم که وقتی بیدار شدم فقط یکیش یادم بود که اونم همین ۱۱ بار ذکر لاحول ولاقوه الابلله العلی العظیم بود

البته خوابم برام بی اهمیت بود و این ذکر رو کنار گذاشتم 

ولی با کامنت شما هم خوابم برام یادآوری شد و هم متوجه خاصیت این ذکر با این تعداد مشخص شدم (صددرصد خواست خداوند بود)و الحَمدُلله از امروز شروع کردم به گفتن این ذکر و ان شاءالله ادامه میدم 

بااازم ممنونم عزیزم،ان شاءالله خیر دنیا و آخرت نصیب شما بشه 🙏

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود