وقتی زندگی خودم با آدمای دورم مقایسه میکنم که چقدر زود پیشرفت کردن وحمایت خانواده رو داشتن از اعماق وجود میسوزم منی که خانواده خوبی نداشتم .شوهرم خانواده اش فقط زخم زبون زدن....
خانواده ام فقط غم وبدبهتی وبیماری دیدن توزندگیشون. چرا آخه چرا سختی وعذاب فقط برای ماست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی هیچ دو نفری مثل هم نیست هرکسی مشکلات خودش رو داره
اصلااینطور نیست بخدا که من آدمای دورم میبینم روز بروز شادترین وسرحال تر اما من وعزیزانم.....خدایا بهم نشون بده که دست ازدمابرنداشتی اینکه هستی و جبران میکنی برامون
ما هم همینطور. بالخصوص که برا بچه دارشدن خیلی اذیت شدم. چون خانوادگی مشکل داشتیم. الانم خانواده شوهرم جونشون درمیاد برا اون نوه ها. انگار مال ما آدم نیستن. نمیدونم چرا خدا جواب این فرق گذاشتن ها رو بهشون نمیده. ما که تو اوج جونی دارن زجرمون میدن. اگه قرار باشه صبر کنیم دیگه اونا پیر شدن. هر کسی سر پیری هزار بدبختی داره. نمیشه اسمشو گذاشت تاوان اذیت کردن ما