2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول باشه عزیزم .

من امروز اش رشته دادم جاتون سبز 

ظهر از خستگی خوابم برد خواب دیدم دارم حلوا درست میکنم امشب یه مقدار درست میکنم .

من به. فدای حسین ....

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

غذا باید باشه ؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مهمونی میخوای بگیری یا پخش کنی بین همسایه ها؟

حلیم

حلوا

آش رشته

آش جو

شله زرد

نون و پنیر و سبزی و خرما 

خود خرما به تنهایی هم میشه

قند برای هیئت ها

چای 

شربت

پرچم برای بچه ها

انواع پلو خورشت

و...

گرون و ارزون بودنش مهم نیست مهم اینه برای آقا خرج بشه 

کم خرج فقط نون پنیر سبزیه 

شیر برنج

شله زرد

عدس پلو 

بسته یکبار مصرف تهیه کن یدونه کیک یزدی و یدونه و سیب و مثلا یدونه خیار بذاری

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
قبول باشه عزیزم . من امروز اش رشته دادم جاتون سبز  ظهر از خستگی خوابم برد خواب دیدم دارم حلوا ...

منم دعا کن عزیزم خونه دار شم. نذرت قبول❤️

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

سلام عزیزم 

میتونی اولویه بدین یا ساندویچ کالباس

اما اگه برنجی میخواین بدین ، حالا که عدس پلو دوست ندارید، میتونید قرمه بدین که از قیمه و لوبیا پلو ارزون تره 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام عزیزم  میتونی اولویه بدین یا ساندویچ کالباس اما اگه برنجی میخواین بدین ، حالا که عدس پلو ...

بعد انواع آش پخش کردنش و پختنش توی این هوا خیلی آزار دهنده هستش 

غذاهای ربی هم ما توی تابستون نمیپزیم چون تا بکشیم و بریم پخش کنیم، بخاطر رب غذا خراب میشه و ایجاد مسمومیت ممکنه بکنه (توی مزه تاثیر نمی‌ذاره و اصلا مشخص نمیشه خراب شده )

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)