2777
2789

خسته اممم خدای من خیلی نامهربونه کدوم خدای مهربون اشک بنده شو درمیاره کدوم خدای مهربون اگه بندش دعا کنه برعکسشو میده کدومممممم من التماسش کردم نذر و نیاز کردم باذوق و شوق رفتم سمتش ولی منو پسم زد ازش متنفرمم اونم ازم متنفره چرا باید خوشبختیو به همه بده اما منو ازهمه چیز محرومم کنه این چه خداییه اخههه😭😭پاهام ازشدت ناراحتی رگ به رگ شده الان نمیتونم قشنگ راه برم چرا منو تنها افرید چرا حق زندگی کردنو به من نداد همه ی دخترای فامیلمون رفتن الان فهمیدم دخترخالم بهترین خواستگار داره خوشتیپ قد بلند پولدار منم اینجوری میخواستم اونم همینجوزی میخواست مث هم اما به اون داد و به من نداد😭این چه عدالتیه ازم خیلی کوچکتره 

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

نگین نمک رو زخمم نپاشین بگین اوهو براازدواج اینجور میکنی؟؟دختر خالم معلمه من فوق دیپلم من نتونستم بچه ها درسمو ادامه بدم به خدا که مامانم مریض بود نتونستم الان اون به خاطرمعلمیش بهترین خواستگار داره اما من درب و داغون ترین اونم همش دونفر بودن

من خدا ندارم هیشکیو ندارم بچه ها خیلی تنهام شماها که خداتون مهربون میشه بگین مرگ پرنسس مریمو نزدیک کنه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته نمیتونی بری سرکار الان تا ببینن دختر شاغله و پول درمیاره سریع میان خواستگاریش

من ۳۰ن نمیتونم

خب دختر جون خودت داری میگی خواستگار ندارم، اینم یک راهشِ😊

منو هیشکی نمیخواد چون اون خدای نامرد نمیزاره 

یه کلاسی باشگاهی جایی برو  با تو خونه موندن کسی تو رو نمیبینه که خواستگاری کنه

بیرون خیلی میرم اصن هرجا برم هیشکی نیس