2777
2789
عنوان

بابا بیرون نمیاد

147 بازدید | 13 پست

بابام بیرون نمیبرتمون باورتون میشه ما حتی اصلا دسته نمیریم از اونطرف مامانم پاش درد میکنه نمیتونه راه بیاد بابامم بیرون نمیبرتمون چیکار کنم من اخه

حالا نری چه اتفاقی می‌افته؟ چیو از دست میدی بمونی خونه 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم دلت خوشه میدونی ۳ماه تو خونه زندونی بودن یعنی چی میدونی به در و دیوار یه اتاق زل زدن یعنی چی ...

چند سالته 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟

۱۹

خب بزرگ شدی بچه نیستی چرا خودت نمیری ؟

خوب چرا نمیخواد ببردتون بیرون علت خاصی داره  عمویی دایی کسیو ندارین که بهش بگین بیاد باهاتون ب ...

نه دلیلی نداره فقط میگه خوشم نمیاد برم بیرون  دایی‌ام که اینجا نیستن با عموهام میونه خوبی نداره