نه خب فقط بیضه چپ رو درآوردن ولی قدرت باروریش کم شد و بخاطر جلسات رادیولوژی خیلی ضعیفتر شد مجبور شدیم بریم تهران فریز انجام بدیم تقریبا هر دوسال هم میره آزمایش و عکس و اینا انجام میده که برگشت نداشته باشه اگه زودتر تو سنین پایین متوجه میشدن خیلی بهتر بود شاید اصلا اینطور نمیشد
بله خدارو شکر دکتر گف برید فریز انجام بدید الان قدرت باروریش کم شده بعد جلسات رادیولوژی خیلی کمترم میشه،یه سال دوسال اقدام کنین نشد از بانک اسپرم کمک بگیریم رفتیم انجام دادیم اما خدارو شکر همون اقدام اول مثبت بود دکتر اصلا باور نمیکرد میگف بیشتر شبیه معجزست
وایی چ بد اولین باره میشنوم.منم حس میکنم واسه پسر منم همینجوریه.۵ماهشه انگار یکی از بیضه هاش کوچیکتره ب شوهرم گفتم نگا کرد گفت نه چیزی نیس اون داخله.باید چیکار کنم ترس برمداشت.ببرمش دکتر نشون بدم واقعا نگران شدم.اگه مشگلی داشته باشه چی.هر دفعه پوشکشو عوض میکنم یک بیضه ش معلوم میشه شوهرم میگه چیزی نیس اون یکی داخله.ولی اینکه فهمیدم میشه کوچیک ترهم باشه واقعا دارم میترسم
آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))