2777
2789

تو یه تاپیک میری از موفقیت های که داشتی هرچقدر هم کوچیک باشه میگی که بقیه استفاده کنن 

انرژی بگیرن و...

بعد چند نفر همیشه هستن که حرف مفت بزنن و چون خودشون تو زندگیشون هیچی نیستن و نشدن و نمیشن 

میخوان بگن توهم دروغ میگی 

کاش جای حرف مفت زدن سرتون توی کار خودتون بود اینجوری الان انقدر عقده ای نبودید 

واقعا که لیاقت اینا فقط همون تاپیکای سمی خواهرشوهر مادرشوهره

مَن با دیوانِگی عَجینَم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرحوم مریم میرزاخانی رقیبی نداشت تا جایی که یادمه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

احیانا اینو براساس تاپیک های کاربر شبغربت نمیگی؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

موفقیتاتو بگو من که بخیل نیستم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
آره واقعا ، من یه جوری از خبر موفقیت دیگران خردوق میشم که اگه برا خودم اون اتفاق می‌افتاد اونقدر خوش ...

منم اینجوری ام واقعا ذوق میکنم کسی پیشرفت میکنه، درکت میکنم 

ولی بعضیا وقتی یه نفر پیشرفت میکنه انگار خودشون یه ضرر خیلی بزرگ کردن و اذیت میشن،

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم...