دیروز رفتم نون سنگک گرفتم.
قبلا شاطر این نونوایی یه آقای پیر بود که خیلی مومن و با انصاف بود ولی الان دیگه اون آقا نیست
سر ظهر بود و پخت تموم شده بود ، یه تعداد نون رو گذاشته بودند کنار ، گفتم اینا برای فروشه؟ نونوا گفت فقط کنجدی داریم پخت یه ساعت پیشه.
دوتا نون خریدم ولی دیدم خیلی بیات هست
آوردم توی سفره گذاشتم امروز میبینم پر از کپک شده ، کاملا سبز شده روی نون.
یعنی نون برای خیلی وقت پیش پخته شده بوده؟!
مگه میشه در عرض ۲۴ ساعت بعد از بیرون آوردن از تنور اینقدر کپک بزنه؟