2777
2789
عنوان

بیشترین تعداد مهمونی که خونه خودتون دعوت کردی چندنفر بوده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 60 پست

من سالی دو بار مهمونی میدم یکبار ماه رمضون یکبارم عید نوروز همه فک فامیل شوهرم یجا دعوت میکنم ۳۰ نفر دوبارم خانواده خودم ۱۵ نفر میشن اونم ماه رمضان و عید نوروز

این مهمونی زیاد تولدپسرامم عصرانه میدم نمیشه گفت سخت چون خونه داریم میسازیم کسی توقع نداره دستمون خالیه حقوق ثابتمون کلش میره پای قسط بیشتر نمیتونم جامم تنگه راحت نیستن بیشتر دعوت کنم فامیلو

ولی مادرشوهر شمام پرتوقعه مادرشوهرمن میگم بیا نمیاد زحمت نده میگ توبیا بچه هات کوچیکن جات تنگه اذیت میشی 

بنظرم مودبانه بگو مادرجون من یکمی سختمه روابطتتون هم مدیریت کن نه کم نه زیاد از مسائلتون هم صحبت نکن پیششون اینحوری نمیگ دیدم کلی گوشت خریدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودشون هر شب مهمونین

پس مهمونی نمیده نمیفهمه سخته ، اگه هفته ای یبار مهمونی بده خودش اینقدر مهمونی نمیره و به شماهم نمیگه

همیشه پذیرایی شده براش راحته دستور دادن

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

من فقط ۲ یا ۳ بار خانواده خودم و داداشم باهم دعوت کردم سرجمع میشدیم ۸ نفر!! خانواده شوهرمم اصلا دعوت نکردم . یکساعته میشینن و میرن هیچ وقت حتی تعارف نکردم‌شام یا نهار بمونن. منتظر میمونن تعارف کنم میبینن خبری نیست میرن. متلک هم زیاد میندازن و دلخور هستن اما من دلم ازشون چرکین هست و هیچ جوره صاف نشده. ۱۰ ساله متاهلم 😊

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

من با خودمون یه ۱۲ نفری شدیم

غلط کرد مادرشوهرت گوش بحرفش نده بهش بگو اگه راست میگی خودت دعوت کن من چرا بکنم

بگو گوشت و مرغ گرونه من اون اندازه زیاد که میبینی میخرم برا چندماه خودمونه نه برای یه وعده مهمون مفت خور

والا من اونروز مهمون دعوت کردم هرچی مرغ گوشت داشتم توی فریزر  دراوردم درست کردم برا ۶ وعده خودمون رو برا یه وعده مهمون درست کردم توی این گرونی مهمونی چی

خرجش به کنار بقران مرگ خودمو دیدم از بس بدو بدو کردم و اومدم و رفتم و کار کردم صورتم خیس عرق بود انگار شسته بودم صورتمو از بس خیس بود

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
خودشون هر شب مهمونین

پس میخواد تو به جاش مهمونی هایی که میره رو پس بدی تنبل خانم....

محل نده و اگر میخوای راحتت بذاره تو هم بهش گیر بده مثلا هی گیر بده عمو رو کی دعوت میکنید

فلانی رو کی دعوت میکنید و ‌....

کارای خودشو خیلی بدتر سرش در بیار 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من با خودمون یه ۱۲ نفری شدیم غلط کرد مادرشوهرت گوش بحرفش نده بهش بگو اگه راست میگی خودت دعوت کن من ...

والا خودش دعوت کرد یه بار برای من تو خورشت سبزیم فقط یه گردن مرغ بود.........

من نظرم اینه وقتی پول نداری چهل پنجاه نفرو همونجوری که رفتی خونشون ازت پذیرایی کردن رو جبران کنی

نه خودت برونه بگو بیان که گرسنه بخوان برن عقب

من فقط ۲ یا ۳ بار خانواده خودم و داداشم باهم دعوت کردم سرجمع میشدیم ۸ نفر!! خانواده شوهرمم اصلا دعوت ...

شوهرت مشکل نداره اصلا ؟ خیلی کم مهمونی میدید

البته شاید با دوستاتون رفت و امد دارید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پس میخواد تو به جاش مهمونی هایی که میره رو پس بدی تنبل خانم.... محل نده و اگر میخوای راحتت بذاره تو ...

ببین یمدت این کارو میکردم ولی دیگه مغزم نمیکشه باهاش بحث کنم اونم هییییییی ول نمیکنه ماهی یه بارم حتی برم خونش تنها حرفش با من اینه تو چرا مث فلانی و فلانی که خانه دارن هر روز مهمونی نمیدی اصلا انگار نمیبینه سر کارم

شوهرت مشکل نداره اصلا ؟ خیلی کم مهمونی میدید البته شاید با دوستاتون رفت و امد دارید

حالا من شوهرم از فامیلای خودش خوشش نمیاد 

قسمش میدم که بذار فلانیو دعوت کنم مامانت مغزمو خووورد 

میگه فامیل منن منم نمیخاااام باهاشون معاشرت کنم و برم و بیان