2777
2789
عنوان

نذری😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 19 پست
خود خدا هم هبوط کنه دیگه خوشحال نمیشم حقیقتش  اونکه کنارش گرسنه دراز میکشیدم و سرم و میزاشتم ت ...

تاپیک زرا و خانم امیر ابادیو خوندمش:(خدا بهت صبر بده درکت میکنم اما فکر نکنی غم فقط برا توعه ها هممون درگیر مشکلاتیم..مرگ برا هممون هست یکی زود تر یکی دیر تر همین الان ک برات مینویسم ی مادر درگیر غم از دست دادن پسر جوونشه....اروم باش غصه نخور ماه من🫂🌙

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
تاپیک زرا و خانم امیر ابادیو خوندمش:(خدا بهت صبر بده درکت میکنم اما فکر نکنی غم فقط برا توعه ها هممو ...

قربونت بشم خدا سایه مادرت رو تا هستی برات حفظ کنه 

آره سوگ و سوگ ماتم های هم وطن هام از من سخت تره 

ولی این لحظه خودخواهی کردم فقط خودمو در نظر گرفتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونت بشم خدا سایه مادرت رو تا هستی برات حفظ کنه  آره سوگ و سوگ ماتم های هم وطن هام از من سخت ...

🥲🖤روح مامانت شاد

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
منم تودلم گفتم دیروز ی نذری ام گیرما نمیاد شهرغریبم  صبح همسرم تماس گرفت غذا درست نکن همکارم ک ...

والا ماهم دلمو کشیده خیلی ولی کسی چیزی نیاورد. اینا ربطی به امام حسین نداره مگر اینکه بخوای بگی امام میان شیعه هاش فرق میذاره

والا ماهم دلمو کشیده خیلی ولی کسی چیزی نیاورد. اینا ربطی به امام حسین نداره مگر اینکه بخوای بگی امام ...

والا چی بگم من خیلی از ته دل ناخودآگاه دلم خواست نه هیچوقت فرقی نیست لابد قسمت نبوده عزیزم