ماد شوهرم ده روزی میشه فوت کرده نتونستم حلالش کنم خواهرم روز تشیع جنازه گفت حلالش کن نتونستم به زبون بیارم آخه تمام آزارو اذیتاش همش اومد تو ذهنم
بچه ها به نظرتون منم گناه میکنم بانبخشیدنم آخه هیچ جوره نمیتونم حلالش کنم نمیدونین چه بلاهایی سرم آوردن به شوهرمم گفتم نه خودتو نه خانوادتو حلال نمیکنم خبر داره که نبخشیدمشون
اگه حق باشه از نظر من نه ، چه گناهی !؟ میخواستن درست رفتار کنن و موقع اذیت آزار بعد مرگ هم در نظر بگیرن😐😈
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی این که ببخشیدشون به خودتون کمک میکنید و از این بند رها میشید
انشاالله به دلتون آرامش بیاد
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
ممنونم گلم الهی آمین .چی بگم گلم اصلا نمیتونم به زبونم نمیاد که ببخشمش
خوب میشه خدا به دلتون آرامش میده به خودتون زمان بدید و خودتون را تحت فشار نزارید
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت