سلام یکی میگفت توی سایت ثبت نام میکنن برای کاروان دولتی کربلا و هزینه اش ۲۵ هزاره ایا واقعیت داره؟ کسی ثبت نام کرده یا اطرافیاتون کسی از این طریق ثبت نام کرده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام میگن باید تو سامانه سماح ثبت نام کنی برای پیاده روی و هزینش نفری ۳۵هزاره و فک کنم پیادهروی از ۲۷شروع میشه . اگه کسی پیام منو دید و میدونه لطفا بگه تا مرز با چی باید بریم ؟ آیا اتوبوس هست که جای خاصی وایسه و مخصوص رفتن به مرز باشه؟
در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون❤️💙
باید با مسجد یا بسیج محلتون هماهنگ بشی سوال کنی چ روزی حرکت میکنن ب سمت مرز اخه همچین جاها ...
ممنون عزیزم
در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون❤️💙
فکر کنم زیاد فاصله ندارید تا مرز ما خیییلی فاصله داریم اصفهانم
آره ما تقریبا نزدیکیم
ان شاء الله امسال شماهم کربلایی شید