2777
2789
عنوان

بارداری ترو خدا بیاین

62 بازدید | 8 پست

من هنوز۱۳ روز موندخ تا پریودیم تخمک گذاری انجام شده یا نه؟ ایا اگر انجام نشده باشه امکان بارداری با رابطه محافظت نشده هست؟؟؟ 

این ماه هفدهم پری شدم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
انجام شدنو تخمک گزاری ک دقیق مشخص نیس ولی احتمال بارداری  تو این دوران زیاده

یعنی ممکنه تخمک گذاری تمام شده باسه؟

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممکنه شما میخوای باردار شی یا ن

نه نمیخوام  

ولی رابطه ها کلا بعد از تمام شدن پری محافظت نشده بود و ..... و اینکه ممکنه الان با بیبی چک نشون بده ؟  و ازمایش بتا؟؟و اینکه کی علائم خای بارداری سراغ خانوما میاد؟؟

نه نمیخوام   ولی رابطه ها کلا بعد از تمام شدن پری محافظت نشده بود و ..... و اینکه ممکنه الان ب ...

الان نه علایم نشون میده نه بی بی چک فقط باید منتظر باشی 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
نه نمیخوام   ولی رابطه ها کلا بعد از تمام شدن پری محافظت نشده بود و ..... و اینکه ممکنه الان ب ...

علایم دو سه هفته تاخیر تازه خودشو نشون میده

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
الان نه علایم نشون میده نه بی بی چک فقط باید منتظر باشی 

الان مم‌کنه بارداری صورت گرفته باشه؟