2777
2789
عنوان

چند درصد؟؟

107 بازدید | 9 پست

سلام دوستان..من چرم دوزی انجام میدم..دوستم پیشنهاد داده که عکس کیف هایی ک میدوزم رو تو پیجش که فالوور زیاد داره بذاره و برام بفروشه.من میخوام بهش بگم یه درصدی هم خودش بگیره؟ ب نظرتون چند درصد منصفانه اس؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
۳درصد فروش

خیلی کم نیس؟؟ من فکر میکردم‌باید ۱۰ ۲۰ درصد باشه🤔

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دوست خوبی !

قیمت هات بگو تا بگم چند درصد.مثال بزن

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

اول بزار ببین فروشت چجوریه بعد که مشتریات زیاد شد پنج درصد بهش بده 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چه دوست خوبی ! قیمت هات بگو تا بگم چند درصد.مثال بزن

مثلا یه کیف پول ششصد تومن...

اول بزار ببین فروشت چجوریه بعد که مشتریات زیاد شد پنج درصد بهش بده 

اخهدمیگم همون اول بهش بگم که یه درصدی خودت بگیر که‌ اونم انگیزه اش رو داشته باشه..

چه دوست خوبی ! قیمت هات بگو تا بگم چند درصد.مثال بزن

دیروز که دعوتشون بودم خواهرشوهرش کیف خودم رو دید خیلی خوشش اومد.بعد دوستم گفت حالا که اینقد همه از کارهات خوششون میاد من میذارم‌تو پیج..البته من خودم هم پیج دارم ولی نتونستم زیاد بالا ببرمش.

شوهرمم دوست نداره تو پیجم فعالیت فروش داشته باشم.ولی میگه از طریق دوستت خوبه که بفروشی.

اخهدمیگم همون اول بهش بگم که یه درصدی خودت بگیر که‌ اونم انگیزه اش رو داشته باشه..

آخه عزیزم اول که بزاره تا مشتری جمع بشه طول میکشه همون اول نمیشه زیاد درصد بدی اما وقتی مشتریات زیاد شد اون‌موقع میتونی بگی درصد برداره الان فقط تبلیغ میکنه البته نظر من اینه گلم😊 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
مثلا یه کیف پول ششصد تومن...

۵۰ تا ۱۰۰ تومن برای دوستت

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن