2777
2789
عنوان

قرص ترانکوپین

1306 بازدید | 12 پست

سلام 

آیا کسی مصرف کرده؟ برای چه موردی مصرف کردید ؟ اثر مثبت دارو دیدبد؟ عوارض منفیش چی بود ؟ 

ممنونم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خواب اوره خیلی

برای توهم و دو قطبی هم میدن؟ آخه من توهم ندارم و دو قطبی نیستم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما مصرف کردید؟راضی بودید؟روز بعدش گیج و منگ نبودید؟بدون اون تونستید بخوابید

چند بار استفاده کردم ... باید سر شب بخوری وگرنه روز بعد همش خوابی ... وسواس فکریم و افکار منفیم موقت از بین میبرد ..اما کلا انگار مغز خواب میکنه

من یک چهارم نصف قرص میخوردم اما روز بعد تا 3 و 4 عصر گیج خواب بودم ....     

شما مصرف میکنی؟ دکتر برای چ موردی داد؟ 

چند بار استفاده کردم ... باید سر شب بخوری وگرنه روز بعد همش خوابی ... وسواس فکریم و افکار منفیم موقت ...

من اضطراب و وسواس بیماری دارم 

رفتم بهم اسنترا داد با اسنترا خوابم کلا رفت بی خواب شده بودم اینو بهم داد گفته نصف ۲۵میلی رو بخورم میخورم ساعت‌نه صبح بیدار میشم ولی تاظهر ی حالت منگی و خلسه دارم

سرمم گاهی درد میکنه خفیف 

چند بار استفاده کردم ... باید سر شب بخوری وگرنه روز بعد همش خوابی ... وسواس فکریم و افکار منفیم موقت ...

هرشب نمیخوری؟هروقت خوابت نبره میخوری؟برای چی بهتون داده؟من دوتا تا حالا خوردم تازه شروع کردم

فکر کنم علاوه بر خواب اوریش ضد اضطرابم هست تو دوزای کم

هرشب نمیخوری؟هروقت خوابت نبره میخوری؟برای چی بهتون داده؟من دوتا تا حالا خوردم تازه شروع کردم فکر کن ...

بخاطر افکار منفی زیاد و وسواس فکری و گاه دید بد بینانه داد ...مشکل بی خوابی ندارم ... اما چون گیجم می‌کنه زیاد تمایل ب خوردنش ندارم‌

بخاطر افکار منفی زیاد و وسواس فکری و گاه دید بد بینانه داد ...مشکل بی خوابی ندارم ... اما چون گیجم م ...

شما اسنترا هم میخوری؟اوایل اسنترا براتون عوارض نداشت؟

من اسنترا شروع کردم بی خوابی گرفتم ترانکوپین رو داد

من اضطراب و وسواس بیماری دارم  رفتم بهم اسنترا داد با اسنترا خوابم کلا رفت بی خواب شده بودم ای ...

اظطراب و وسواس بیماری بدترین چیزه من حدودا 46 روز پیش دستم رفت توی دهن یه گربه مریض ولی با 10 روز تاخیر واسه واکسن هاری مراجعه کردم

بعد از اون استرس ول کن نبود وسواس گرفتم خواب راحت نداشتم از ترس اینکه بیماری رو بگیرم چون واکسن هم دیر زده بودم

رفتم دکتر بهم ترانکوپین داد از امروز قراره شروع کنم تا ببینم چی میشه

اظطراب و وسواس بیماری بدترین چیزه من حدودا 46 روز پیش دستم رفت توی دهن یه گربه مریض ولی با 10 روز تا ...

راستش من هم این تجربه رو داشتم ی بار با ی سگ تربیت شده تو ویلای شخصی بازی میکردم  بعدا ی فیلم تو گوشیم دیدم که دارم با پام به پنجش ضربه میزنم یک هفته ی کامل خواب و خوراک نداشتم که نکنه چیزی شده باشه دیر شده باشه خلاصه با سختی ارووم شدم و فهمیدم که تماس بدون خراش مشکلی نیست و خلاصه من تجربه ی ترس از بیماری زیاد داشتم 

اما وقتی میفهمم چیز مهمی نیست اروم میشم 

برام اسنترا شروع کردن بی خواب شدید شدم بهم ترانکوپین دادن با اون خوابم میبره چند ساعتی

اما اسنترا رو کم کم قطع کردم ولی منتظرم خوابم برگرده تا ترانکوپینم قطع کنم از دارو خوشم نمیتد دلم میخواد خودم بخوابم بی قرص

راستش من هم این تجربه رو داشتم ی بار با ی سگ تربیت شده تو ویلای شخصی بازی میکردم  بعدا ی فیلم ت ...

واقعا وسواس چیز بدیه منم از بس توی گوگل راجبش خوندم هر علائم جزئی که میدیدم فکر می‌کردم برا هاریه‌ این هفته اصلا حالم خوب نبود فکرم فقط به مرگ بود یجوری داشتم خودمو جمع و جور میکردم که کم کم برم واقعا حس بدی بود 

دیروز عصر یه نصف قرص ترانکوپین خوردم 2 ساعت بعدش یه دفعه خوابم گرفت درکل این وسواس آدمو دیوونه میکنه

اظطراب و وسواس بیماری بدترین چیزه من حدودا 46 روز پیش دستم رفت توی دهن یه گربه مریض ولی با 10 روز تا ...

ترانکوپین مصرف کردید؟

عوارضش چی بود؟