سلام کیا این مشکل رو دارن من این دو ماهه درگیرشم دیگه هر سری که پماد و شیاف مصرف میکنم حالم خوبه اما تا قطع میکنم دو سه روز بعدش باز شروع میشه الان زور زدم توی دستشویی خون روشن کمی رو مدفوع اومد
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
الان یکماهه ایطوریم چون یبوست داشتم و اینا بعد دیدم یه بیرون زدگی دارم و میسوزع و اذیتم میکنه و بعدش بیخیالش شدم ولی هردفعه موقع دفع اذیت میشدم و رفتم پماد گرفتم که حداقل سوزش و خارشش اوکی بشه و بعد از یه مدت اون بیرون زدگی معلومش نبود ولی خیلی معذرت میخام تو دستشویی دست زدم حس کردم دو سه تا شدن و الانم تازگیا خون کمرنگی میاد و همچنان خارش و سوزش🥲🫠
الان یکماهه ایطوریم چون یبوست داشتم و اینا بعد دیدم یه بیرون زدگی دارم و میسوزع و اذیتم میکنه و بعدش ...
اون خون کمرنگ روی مدفوع هست یا اینکه بعد از اجابت مزاج خون میچکه؟؟بلخشید که اینو میپرسم مهمه برام .یعنی بعد اینکه پماد اینا قطع شد دوباره خون و سوزش و خارش شروع شد؟ شما زور میزنید یا اینکه یبوست دارین؟