2821
2789
عنوان

شقاق و بواسیر

579 بازدید | 18 پست

سلام کیا این مشکل رو دارن من این دو ماهه درگیرشم دیگه هر سری که پماد و شیاف مصرف میکنم حالم خوبه اما تا قطع میکنم دو سه روز بعدش باز شروع میشه الان زور زدم توی دستشویی خون روشن کمی رو مدفوع اومد 

کیا تجربه منو داشتن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچوقت کامل خوب نمیشه که

فقط سعی کن یبوست نگیری و زور نزنی دسشویی

بجای پماد هم اگه فکر میکنی استفاده زیادش مضره میتونی روغن وازلین رو هرروز استفاده کنی

چون ویتامین ای داره خیلی زود خوب میشه

هیچوقت کامل خوب نمیشه که فقط سعی کن یبوست نگیری و زور نزنی دسشویی بجای پماد هم اگه فکر میکنی استفا ...

الان این یک ماهه پدر خودمو با میوه اینا داروردم و شیاف و پماد سه روز میشه شیاف نزدم .امروز انکار مجبور بودم رفتم زور زدم دوباره خون اومد.

شمام این مشکل رو داریذ؟

شما دقیق علائمتون چیه ؟خون هم میبینید؟؟

الان یکماهه ایطوریم چون یبوست داشتم و اینا بعد دیدم یه بیرون زدگی دارم و میسوزع و اذیتم میکنه و بعدش بیخیالش شدم ولی هردفعه موقع دفع اذیت میشدم و رفتم پماد گرفتم که حداقل سوزش و خارشش اوکی بشه و بعد از یه مدت اون بیرون زدگی معلومش نبود ولی خیلی معذرت میخام تو دستشویی دست زدم حس کردم دو سه تا شدن و الانم تازگیا خون کمرنگی میاد و همچنان خارش و سوزش🥲🫠

الان یکماهه ایطوریم چون یبوست داشتم و اینا بعد دیدم یه بیرون زدگی دارم و میسوزع و اذیتم میکنه و بعدش ...

اون خون کمرنگ روی مدفوع هست یا اینکه بعد از اجابت مزاج خون میچکه؟؟بلخشید که اینو میپرسم مهمه برام .یعنی بعد اینکه پماد اینا قطع شد دوباره خون و سوزش و خارش شروع شد؟ شما زور میزنید یا اینکه یبوست دارین؟

پماد آنتی شقاق باریج اسانس عالیه درمانهای طب سنتی هم خیلی بهتر جواب میدن برا هموروئید

همینو استفاده کردم طول دور مصرف خیلی خوب بود کل علائمم رفت ولی الان  عذر خواهی میکنم رفتم دستشویی زور زدم دوباره شروع شد

الان این یک ماهه پدر خودمو با میوه اینا داروردم و شیاف و پماد سه روز میشه شیاف نزدم .امروز انکار مجب ...

بله من از موقع زایمانم که ده سال میشه حدودا

هیچوقت کامل خوب نشدم

باز برمیگرده 

الانم تو یه شرایط استرسی ام یبوست گرفتم وضع بدتر شده

فعلا همون وازلین میزنم دیگه از دکتر و پماد و شیاف خسته شدم

بله من از موقع زایمانم که ده سال میشه حدودا هیچوقت کامل خوب نشدم باز برمیگرده  الانم تو یه ش ...

من یبوست هم نباشم زور که بزنم خون میاد روی مدفوع 

شما خونریزی دارید؟

اون خون کمرنگ روی مدفوع هست یا اینکه بعد از اجابت مزاج خون میچکه؟؟بلخشید که اینو میپرسم مهمه برام .ی ...

بعدش یا اصلا نمیچکه خودم دستمال میکشم.نه کلا پمادو هرموقع خیلی سوزش دارم میزنم فک نکنم خیلی تاثیر داشته باشه و یبوست دارم