2777
2789

دکتر الهی قمشه‌‌ای چه زیبا میگوید:

- وقتی نمی‌بخشید 

- وقتی به کاری که دوست ندارید ادامه می‌دهید

- وقتی وقتتان را تلف می‌کنید 

- وقتی از خودتان مراقبت نمی‌کنید 

- وقتی از همه چیز شکایت می‌کنید 

- وقتی با پشیمانی و افسوس زندگی می‌کنید

- وقتی شریک نادرستی برای زندگی‌تان انتخاب می کنید

- وقتی خودتان را با دیگران مقایسه می‌کنید 

- وقتی فکر می‌کنید پول برایتان خوشبختی می‌آورد

- وقتی شکرگزار و قدرشناس نیستید 

- وقتی در روابط اشتباه می‌مانید

- وقتی بدبین و منفی‌گرا هستید

- وقتی با یک دروغ زندگی می‌کنید

- وقتی درمورد همه چیز نگرانید

_ قدم به قدم به نابودی روح و روان خودتان نزدیک تر می شوید

┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈

دقیقاً همینطوره👌

من یک زنم آزادی ام را دوست دارم       ایرانی ام آبادی ام را دوست دارم       هم مادر و مادربزرگم خانه دارند      این شغل مادرزادی ام را دوست دارم       درشهر آزادی اسیر این و آن است       در خانه ام آزادی ام را دوست دارم     ⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩❇️⁩     شمایی که ادعا میکنی دینت انسانیته متاسفانه باید بگم همونم نداری میتونم بهت ثابت کنم 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودش اینقدر پول پرست و مادی هست .

من نمیدونم از پول پرست بودنش اطلاعی ندارم ! چیکار کرده که پول پرسته ؟

فقط بعضی وقتها به سخنرانی هاش گوش میدم حوصله ام بکشه 

این پست هم دیدم واقعا درسته تاپیک زدم

پول ۱۰۰ در ۱۰۰ خوشبختی میاره همین دکتر اگه پول نداشت نمیتونست درس بخونه انقد معروف بشه

به نظر من آسایش و رفاه میاره ولی احساس خوشبختی نمیاره صد در صد 

بخدا من دو تا خانواده بسیار پولدار نزدیکم می‌شناسم که احساس خوشبختی نمیکنن

من نمیدونم از پول پرست بودنش اطلاعی ندارم ! چیکار کرده که پول پرسته ؟ فقط بعضی وقتها به سخنرانی هاش ...

پسر عمم زمان دانشجویی مرید و عاشق الاهی قمشه‌ای بود سال 75 موقع فارغ‌التحصیلی چند تا دانشجو ها با هم تصمیم گرفته بودن برای مراسم پایان تحصیلات قمشه‌ای رو بیارن سخنرانی کنه . شریکی دویست تومان جمع کرده بودن داده بودن به پسر عمم از مشهد رفته بود تهران موضوع رو باهاش در میون گذاشته بود ایشون هم گفته بود من برای یک سخن رانی نمیام شما باید پول دوتا سخنرانی بهم بدین هر سخن رانی هم پانصد هزار تومان به اضافه بلیط رفت و برگشت هواپیما. هرچه پسر عمم اسرار کرده بود قبول نکرده بود و گفته بود من برای تحصیلاتم خرج کردم . از اون به بعد خودش و دوستانش پی به شخصیت مادی ایشون بردن و ازش به شدت متنفر هستن 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
پسر عمم زمان دانشجویی مرید و عاشق الاهی قمشه‌ای بود سال 75 موقع فارغ‌التحصیلی چند تا دانشجو ها با هم ...

این حرف چقدر درسته من واقعأ نمیدونم اما خیلی از اساتید کسانی که حرفه ای دارن این عقیده رو دارند که وقتی برای فلان هنرت پول و وقت هزینه کردی نباید به راحتی در اختیار کسی بزاری چون هم توقعات ازتون بالا میره هم اینکه قدر نمیدونن 

این حرف و نصیحت یکی از استادای ما بود 

این حرف چقدر درسته من واقعأ نمیدونم اما خیلی از اساتید کسانی که حرفه ای دارن این عقیده رو دارند که و ...

حرفه های مهندسی و تجاری کاملآ درسته و کسی ازشون توقع نداره  ولی ایشون در عمل خلاف گفتار خودش رفتار کرده . پسر عمم بهش گفته بود ما همه دانشجویان مرید و مخلص شما هستیم و بیش از این نداریم ایشون گفته بود مرید بدبخت و بیچاره به درد نمیخوره . اینم بگم اون زمان دویست تمن حقوق ده ماه یک کارمند بوده ، مبلغ ناچیزی به حساب نمی آمده 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را