2777
2789

خانوما من پنج شیش ماهه یه خواستگار دارم

که از لحاظ شغلی و مالی حرف نداره

دوبار بهش جواب منفی دادم ولی بازم بیخیال نشده

میگف دوسم داره و... منم باور کردم یعنی حس میکنم راست میگه، همکارمه خیلی تو سرکار هوامو داشت از اول

خیلی وقتا بیرون ک میرم با رفیقام یهو میبینم با ماشینش رد میشه یا جوم سبز میشه میگه همیشه حواسم بهت هست خونوادشم میدونن چقدر منو دوست داره

ولی همین که اومدم قبول کنم بیان خواستگاری متوجه شدم قبلا یه زن مطلقه رو چند ماهی صیغه کرده، اینو ک شنیدم واقعا قیدشو زدک اما همچنان دنبالمه قسم میخوره که توبه کرده میگه بهت ثابت میکنم ک ولش کردم. 

ولی من واقعا با این قضیه نمیتونم کنار بیام چیکار کنم

اون همچنان امیدواره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همون وفت که جلوت سبز میشد باید سفت و سخت میگفتی نه.نرمال نیست اینکار و مسلما عشقم نیس

کلی ریش سفید واسطه کرده... 

یجورایی همه میدونن ک منو میخواد و منم هرسری جوابم همونه

اینکه یه دفعه جلوت سبز میشه و هر جا میری یه جفت چشم مثه دوربین شکاری دنبالته ،خیلی ترسناکه ها،فکر کنم مشکل روانی داشته باشه جدی بگیر

اون مورد صیغه در مقابل این هیچه،خب جوان بوده ،دنبال اون کار رفته،خیلی هم نمیشه ایراد گرفت بهش،شرعا هم حلال بود دیگه اگه واقعا صیغه بودن 

اینکه یه دفعه جلوت سبز میشه و هر جا میری یه جفت چشم مثه دوربین شکاری دنبالته ،خیلی ترسناکه ها،فکر کن ...

نمیدونم منم میگم شکاک نباشه

ولی خودش میگ من محدودت نمیکنم هرکاری خواستی بکن هرجا خواستی برو

اونم بهش میگم جرا تعقیبم میکنی ب تو چه کجا میرم میگ برا تحقیق بود میخواستم بشناسمت

نمیدونم منم میگم شکاک نباشه ولی خودش میگ من محدودت نمیکنم هرکاری خواستی بکن هرجا خواستی برو اونم ب ...

اصلا سر سری نگیر،این همه آدم تحقیق میکنن مگه تعقیب میکنن طرف رو،ینی الان دیگه تعقیبت نمیکنه؟

اصلا سر سری نگیر،این همه آدم تحقیق میکنن مگه تعقیب میکنن طرف رو،ینی الان دیگه تعقیبت نمیکنه؟

نمیدونم ی هفتس ازش خبری ندارم ایدیشم بلاک کردم سرکارم نرفتم تعطیلاتیم

ولی از طریق رفیقام بهم گفته ک منتظرمه اجازه بده یکبار بیاد یه جلسه صحبت کنیم.