2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حرفارو به اون گفتم اول اون گفت منم در جوابش گفتم اونم میتونه از من شکایت کنه؟

پس هیچی نگو 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
به جرم تهمت و افترا به مادرم به من میگه حروم زاده بعد میشینه با خنده ها ی شیطانی دلیل میاره مامانت ب ...

یکی از ائمه هم این تهمت رو شنیدن...

خدا ببخشه، یه خدا نشناسی به یکی از ائمه میگن مادرت فاطمه ز ن ا کار بوده...

حضرت گفتن،اگر مادرم خطا کار بوده خدا ببخشتش...

اگر تو دروغ میگی،خدا ببخشتت....

طوری رفتار کن که این خرفا از پا در نمیارتت...اداشو دربیار و قوی باش.مثل یه سگ که اگر جلوش محکم نباشی حمله میکنه...

محکم باش جلوش

باید صداسو ضبط کنی حتی ازش فیلم بگیری و خودت نباید بهش چیزی بگی، شاید تحریک میکنه تا ازت فیلم و صدا بگیره که بعد بره دادگاه بگه زنم بد دهن و به خانوادم بی احترامی میکنه و ....، اینجوری یا اجازه زن جدید بهش میدن یا اگر بخواد بدون دادن حق و حقوق طلاقت میده، این شگرده یخ سری از مرد هاست، بدون مدرک نرو برای شکایت چون اگر نتونی اثبات کنی اون میتونه ازت شکایت کنه و خیلی عواقب بدی برات داره، ولی با مدرک و مشورت یه وکیل برو جلو خیلی خوب میشه

باید صداسو ضبط کنی حتی ازش فیلم بگیری و خودت نباید بهش چیزی بگی، شاید تحریک میکنه تا ازت فیلم و صدا ...

اگه‌‌ تونستم فیلم میگیرم

ولی برام مهم نیس اجازه زن دوم و این چیزا بدن من به طلاق راضیم بدون هیچ حق و‌حقوقی

اگه‌‌ تونستم فیلم میگیرم ولی برام مهم نیس اجازه زن دوم و این چیزا بدن من به طلاق راضیم بدون هیچ حق ...

چرا اجازه زن دوم خیلی بده اینو جایی نگی بعد تا آخر عمر تو رو طلاق نمیده الکی میگه دوسش دارم ولی از اونور با کسای دیگه میمونه و بعد نمیدونی چقدر برات بد و سخته و ....، درباره تیکه دوم هم هیچی نگو چون طرفت آنقدر پر رو هست چیزی که بهت نمیده تازه ازت دستی هم میگیره ها بعدآ، تو ازش مدرک جم کن و بزار یه جای امت خونه پدری کسی تا نتونه از بین ببرتشون

صداشو ضبط کن فیلم هم بگیر برای اثبات عسر و حرج در دادگاه و مدرک جهت تقاضای طلاق 

مهریه هم اجرا بذار اگر اموالی داره میتونی ازش بگیری. 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را