من بچه اولم کولیکی بود و رفلکس داشت و خوابش خیلی سبک بود و خیلی به مراقبت نیاز داشت
خودمم خیلی ویارم افتضاح بود
الان میترسم دومی رو باردار بشم اگه مثل اولی بشه خیلی سختم میشه
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
آره مجردم چون خودم اینجا دارم احساس بدیختی و بیچارگی میکنم میگم دلم نمیخواد یکی دیگه عین خودم ...
ولی من نمیذارم بچه هام سختی بکشن و قوی بارشون میارم
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشاالله ولی بحث من فقط مالی نبود چون خودم واقعا تو رفاهم
باشه فهمیدیم بابات پولداره قربونت رهامون کن
ببین عزیزم اینکه صد درصد پیشگیری داره یانه روواقعا نمیدونم باید ازچنتا پزشک طب سنتی پرسوجو کنی ولی کمک کننده و بهبود کننده ی شرایط حتمامیتونه باشه ولی به نظر میرسه خود استرس باعث یسری از مشکلات میشه و باید بتونی اونو کنترل کنی