2777
2789
عنوان

بچه ی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 21 پست
آره مجردم  چون خودم اینجا دارم احساس بدیختی و بیچارگی میکنم میگم دلم نمیخواد یکی دیگه عین خودم ...

ولی من نمیذارم بچه هام سختی بکشن و قوی بارشون میارم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرون اینه بچه دومش مشکل بچه اولش داشته باشه اصلا خوندی ببینی چی گفته عزیزجان😃

اخه تجربه خواست .دوتا تاپیکم زده بود نخواستم بی کامنت رد بشم.خواستم بهش بگم به تاپیکش اهمیت دادم و اومدم.منم اندازه تجربه ام گفتم.

از مشکلات دیگه خدا رو شکر تجربه نداشتم.😉

انشاالله  ولی بحث من فقط مالی نبود چون خودم واقعا تو رفاهم

باشه فهمیدیم بابات پولداره قربونت رهامون کن

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
باشه فهمیدیم بابات پولداره قربونت رهامون کن

ای بابا حالا انگار شما منو میشناسین که بخوام کلاس بذارم؟؟؟

چون اوضاع اقتصادی مملکت خرابه گفتم 

خدا شما رو هم انشالله شفا میده😂

طب سنتی تاثیر داره؟؟

ببین عزیزم اینکه صد درصد پیشگیری داره یانه روواقعا نمیدونم باید ازچنتا پزشک طب سنتی پرسوجو کنی ولی کمک کننده و بهبود کننده ی شرایط حتمامیتونه باشه ولی به نظر میرسه خود استرس باعث یسری از مشکلات میشه و باید بتونی اونو کنترل کنی 

منم سر اولی هم ویارم زیاد بود هم دخترم تا ۴ ماه مدااااام گریه می کرد ولی سر پسرم نه ویار آتچنانی داشتم نه این بچه صدا ازش درمیومد ، آروم بود خیلی 

البته  شلوغم باشه سخته ولی میگذره عزیزم و حس خوب خانواده داشتن میمونه🥰🥰

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍