2777
2789

هر کسی این تاپیکو میبینه اگر یه ذره فقط یک درصد دلتون برام سوخت برام دعا کنید امشب

پنج ساله منتظر یه جوابم از طرف امام حسین😭😭😭💔💔💔💔

توورو به امام حسین

به آبروی باب الحوائج اقا ابوالفضل

به امام زمان قسم برام دعا کنید😭😭😭🖤🖤🖤

شاید دعای یکی از شما در حقم بگیره بالاخره شاید خدا این وسط بخاطر نفس حق یکی از شما جواب منم بده دلش برای منم بسوزه😭😭😭😭

من به چشم امام حسین نمیام😭😭😭😭😭

هیچ کس جوابمو نمیده😭😭😭😭😭😭😭😭😭

۵ ساله دارم میسوزم ولی هیچ جوابی نمیگیرم😭😭😭😭😭😭😭

خدا میدونه همین چندروزه سر همین مسئله چقدررر از صمیمی ترین دوستم طعنه شنیدم🖤

فردا دقیقااا ۵ سال میشه

توورووبه خداااا برام دعا کنید😭😭😭🙏🙏🙏💔💔💔💔

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دعات میکنم گلم دوست داشتی چله زیارت عاشورا عضو بشی بگو

تل یا ایتا؟

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍
حتما دعات میکنم گلم دوست داشتی چله زیارت عاشورا عضو بشی بگو

مرسی عزیزم😭

تاسوعا و عاشورا میخوام روزه بگیرم برات دعا میکنم خدا حاجتتو بده توهم برام دعا کن زندگیم رو براه شه🥺❤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

حاجت روااااااااا بشی ب حق حضرت ابوالفضل خبر حاجت روایی تو بدی ....توام برام دعا کن ک خیلی محتاجم..

السلام علیک یا ابوالفضل العباس..سلام بر کهف العباس...😭😭😭😭😭😭😭توروخدا هرکس این تاپیکو میخونه برای منم دعا کنه ب حاجتم ک ۳ ساله منتظرشم برسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هرکسی این دو روز دلش شکست یاد منم کنه