2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبوله عزیزم همین که به فکرشون بودی

شرایط اش رو داشتی از دست نده

التماس دعا

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بله قبوله عزیزم

التماس دعا

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

اره عزیزم قبوله .منم دعا کن اون مشکلی که مدنظرمه حل شه 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

قبوله

التماس دعا

من از این روضه های تک نفر خیلی چیزا دیدم نمیتونم اینجا بگم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
زهرا هستم برای سلامتیم دعا کن  برای اینکه خدا بهم بچه سالم ببخشه  هرکس پیامم رو دید برام ...

عزیزممم😔

دل شکسته رو خریداری بهتر از خدا نیست🥺 به حق این روزها و شب های عزیز دلت شاد بشه😍 مطمئن باش با دل شکسته بری در خونه ی امام حسین🥺 دست رد به سینه ت نمیزنه😢

کاربری قبلیم دیماهی😍
گلم کاش اگر امکانش هست میگفتید ...

چون برای همه باور  پذیر نیست نمیگم

همینو بدونید صاحب عزا حاضره تو مجلس چه یه نفر چه صد نفر

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)